Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!



Toxinele sunt peste tot si nu pot fi evitate decat de catre persoanele care cunosc sursele in care acestea se pot gasi. Si apoi apare intrebarea naturala: Cum se pot elimina toxinele din corp?

Primul pas este sa identifici sursa si apoi sa le elimini. Ultimul pas, cel mai important, este sa mentii un stil de viata cat mai sanatos pentru a preveni intrarea toxinelor in corp si acumularea lor.

Iata cateva toxine care ne otravesc corpul:

1. Mercurul.
Daca aveti plombe cu mercur, trebuie sa stiti ca el va afecteaza zilnic organismul si ca poate duce la traume neurologice permanente. El este inclus si in vaccinuri si alte medicamente.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


2. Toxinele din vaccinuri. Contrar opiniei multor persoane, vaccinul administrat puiului tau poate fi foarte daunator, cu efecte adverse intarziate. Intereseaza-te inainte de a face copilului tau sau chiar tie un vaccin.

Iata cateva dintre elementele care se pot gasi in anumite tipuri de vaccin: formaldehida, mercur (mai ales in vaccinul contra gripei), aluminiu, glutamat monosodic, antibiotice (neomicina, streptomicina), celule umane din avortoni, celule din sange porcin sau cabalin, extracte din proteine de oua, extracte de proteina de soia, sulfat de amoniu.

3. Glutamatul de monosodiu este deja peste tot si este asociat cu o serie larga de afectiuni si boli serioase.

4. Toxinele din alimentele procesate si din cele tip fast food, chimicale sintetice, conservanti, nitrati si coloranti artificiali.


5. Toxinele din detergentii de rufe. Chiar daca ne place foarte mult mirosul de rufe curate, putem sa obtinem rezultate incredibile si cand folosim sapun sau detergenti BIO. Detergentii de rufe clasici contin numeroase toxine care intra in contact cu pielea si aceasta ii absorda atunci cand corpul transpira.

6. Toxinele din produsele de curatenie. Tu cate astfel de produse ai in casa? Poti folosi otet, bicarbonat de sodiu, spirt medicinal pentru a curata diverse locuri din locuinta ta. Nu este nevoie sa dai o caruta de bani si sa iti pui familia in pericol cu o suta de produse de curatenie care pot fi inlocuite de substituenti siguri pentru sanatatea celor dragi!

Tags: toxine care otravesc corpultoxine in corptoxic la copiidetergentul de rufe este toxic


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!
Rating:
Nota: 3.56 din 8 voturi

Articole conexe

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!

Toxinele sunt peste tot si nu pot fi evitate decat de catre persoanele care cunosc sursele in care acestea se pot gasi. Si apoi apare intrebarea...
Sanatate
Citeste mai departe

Pranz la birou: Paste bolognese cu pui si rucola

Pentru specialistii in arta gatitului, pranzul este floare la ureche. O salata cu ulei de masline, o lipie libaneza cu piept de pui si maioneza?...
Sanatate
Citeste mai departe

Scapa de raceala cu aceste sase retete culinare deosebite!

Scapam de raceala cu vitamine si propolis, echinacea si limonada cu ghimbir, ceai de musetel si lamaie si nu numai! In mare, exista sute sau mii de...
Sanatate
Citeste mai departe

Lucruri pe care le poti face la 40 de ani

de Suntfericita.ro
Pare ca abia ieri aveam 20 de ani, sarbatorind evenimentul cu un tort cu ciocolata si multa sampanie, pe care le-am impartit cu colegele mele de...
Sanatate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"