Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce alimente sa NU cumperi niciodata din supermarket



Te duci la supermarket si dai mai multi bani decat ai vrut initial. Nu-ti spunem nimic nou. Exista tot felul de tactici la care apeleaza retailerii pentru a ne face sa sa punem in cos mai multe lucruri decat avem inscrise pe lista de cumparaturi. Indiferent care ar fi situatia, exista unele produse de care trebuie neaparat sa te feresti.

Gustari dulci
Cerealele dulci, gogosile, produsele de patiserie, prajiturelele si inghetata sunt pline de zaharuri care ridica nivelul glicemiei. Astfel, consumand acest produse iti va fi foame si vei tanji dupa si mai mult zahar.

Bauturi carbogazoase
Evita raionul cu bauturi carbogazoase deoarece acestea au foarte multe calorii si contin acid fosforic, care distruge calciul din oase!  Contin si aspartam, care duce la aparitia unor boli precum cancer, diabet, Alzheimer.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


Mezeluri
Mergem mai departe si ajungem la raftul cu carnuri bogate in nitrati si grasimi saturate, la mezeluri adica. Mezelurile au tot felul de aditivi chimici care au fost asociati cancerului de stomac si bolilor degenerative. Ele cresc nivelul colesterolului rau, un factor de risc pentru probleme de inima si atac cerebral.

Conserve
Acelasi principiu se poate aplica si in cazul produselor la conserva. 80% din consumul de sare il acoperim din produselele conservate. De fapt, multe dintre acestea sunt atat de sarate, ca au peste jumatate din doza zilnic recomandata. O dieta bogata in sodiu este periculoasa din moment ce poate duce la tensiune ridicata.

Toate alimentele conservate contin un component chimic toxic, BPA, dar acesta devine mai periculos in cazul rosiilor, caci aciditatea lor il face mai puternic. Daca nu poti cumpara rosii proaspete, alege rosii in borcan de sticla sau in recipiente de carton.

Margarina
Spre deosebire de unt, un produs animal, margarina este facuta din  ulei vegetal. Acest aliment creste riscul de boli cardiovasculare sau degenerative.

Tags: sanatatebauturi carbogazoasemezeluriconservemargarinainghetata


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ce alimente sa NU cumperi niciodata din supermarket
Rating:
Nota: 3.33 din 3 voturi

Articole conexe

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!

Toxinele sunt peste tot si nu pot fi evitate decat de catre persoanele care cunosc sursele in care acestea se pot gasi. Si apoi apare intrebarea...
Sanatate
Citeste mai departe

Pranz la birou: Paste bolognese cu pui si rucola

Pentru specialistii in arta gatitului, pranzul este floare la ureche. O salata cu ulei de masline, o lipie libaneza cu piept de pui si maioneza?...
Sanatate
Citeste mai departe

Scapa de raceala cu aceste sase retete culinare deosebite!

Scapam de raceala cu vitamine si propolis, echinacea si limonada cu ghimbir, ceai de musetel si lamaie si nu numai! In mare, exista sute sau mii de...
Sanatate
Citeste mai departe

Lucruri pe care le poti face la 40 de ani

de Suntfericita.ro
Pare ca abia ieri aveam 20 de ani, sarbatorind evenimentul cu un tort cu ciocolata si multa sampanie, pe care le-am impartit cu colegele mele de...
Sanatate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"