Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa folosesti condimentele in bucatarie



Condimentele imbunatatesc gustul preparatelor culinare si aduc numeroase beneficii sanatatii. Afla in acest articol cum sa adaugi savoare mancarii folosind aceste ierburi aromate!

Potrivit site-ului menshealth.com, rozmarinul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru combaterea durerilor abdominale, insomniilor sau depresiilor.

Cercetatorii japonezi spun ca rozmarinul contine acid carnosic, o substanta care te protejeaza de bolile Alzheimer si Parkinson. Pentru a marina carnea, amesteca rozmarinul cu usturoi, suc de lamaie si ulei de masline.

Studiile au aratat ca semintele de coriandru sunt utile in tratarea diabetului, prevenind totodata si bolile cardiovasculare. Prepara o salata amestecand rosii taiate cubulete, o ceapa, un ardei gras si coriandru.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


O lingurita de cimbru contine peste 20% din doza zilnica recomandata de fier. Se foloseste pentru condimentarea carnii si a legumelor.

Numeroase studii au demonstrat ca acest condiment ajuta la tratarea diabetului si poate distruge bacteriile care determina aparitia ulcerului.

Pune pe gratar ceapa, ardei gras, sparanghel si dupa ce se coc legumele, pune-le intr-un bol si presara deasupra ulei de masline, zeama de lamaie, branza de capra, tarhon.

Oregano este un condiment contine de doua ori mai multi antioxidanti decat afinele.

Iata cum poti prepara in cateva minute un sos pentru marinat carnea: pune intr-un blender patrunjel si oregano si adauga ulei de masline sau de rapita. Mixeaza cateva secunde. Foloseste sosul ca sa ungi pestele sau carnea de pui inainte de a le pune pe gratar.

Tags: sanatatecondimenterozmarincoriandrucimbruoregano


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cum sa folosesti condimentele in bucatarie
Rating:
Nota: 3.33 din 3 voturi

Articole conexe

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!

Toxinele sunt peste tot si nu pot fi evitate decat de catre persoanele care cunosc sursele in care acestea se pot gasi. Si apoi apare intrebarea...
Sanatate
Citeste mai departe

Pranz la birou: Paste bolognese cu pui si rucola

Pentru specialistii in arta gatitului, pranzul este floare la ureche. O salata cu ulei de masline, o lipie libaneza cu piept de pui si maioneza?...
Sanatate
Citeste mai departe

Scapa de raceala cu aceste sase retete culinare deosebite!

Scapam de raceala cu vitamine si propolis, echinacea si limonada cu ghimbir, ceai de musetel si lamaie si nu numai! In mare, exista sute sau mii de...
Sanatate
Citeste mai departe

Lucruri pe care le poti face la 40 de ani

de Suntfericita.ro
Pare ca abia ieri aveam 20 de ani, sarbatorind evenimentul cu un tort cu ciocolata si multa sampanie, pe care le-am impartit cu colegele mele de...
Sanatate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"