Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai daunatoare alimente pentru organismul nostru



Vom vorbi astazi despre alimentele care nu fac bine organismului. Iti garantam ca vei fi suprinsa de unele dintre ele.

Multe branduri de chipsuri contin cantitati inimaginabile de sodiu si grasimi. O singura punga contine mai mult sodiu si mai multa grasime decat necesarul pe o zi intreaga. Nu numai continutul nutritional trebuie sa te ingrijoreze, ci si faptul ca chipsurile contin acrilamida, o substanta chimica care creste riscul aparitiei catorva tipuri de cancer si a infertilitatii. Chestia asta inspaimantatoare se gaseste si in cartofii prajiti.

Pe langa faptul ca sunt mult mai putin delicioase decat produsul proaspat, rosiile la conserva contin bisfenol. Mentionam doar cateva din pericolele la care ne expunem ingerand bisfenol: malformatii fetale, probleme cu inima, obezitate, diabet, probleme cu tiroida si chiar cancer. Nu se mai foloseste bisfenol in producerea biberoanelor, dar substanta inca exist in cutia de conserva. Daca nu gasesti rosii proaspete, cumpara mai bine unele la borcan.

Daca margarina nu ar avea niciun fel de colorant alimentar, ar avea o frumoasa nuanta de gri. Desi se crede adesea ca este varianta mai sanatoasa a untului (caci, nu-i asa, nu are colesterol), este o sursa minunat de oribila de grasimi trans, cele care iti cresc cu adevarat colesterolul.

Sunt multe studii care atesta ca bauturile racoritoare carbogazoase cresc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, a cancerului, depresiei si obezitatii. Nici cele dietetice nu sunt mai bune.

Anul trecut, merele si-au castigat nefericitul renume de a fi alimentul cu cel mai mare continut de pesticide. Pentru ca nu sunt foarte rezistente la daunatori, fermierii le stropesc cu mai mult. Sunt tratate si cu pesticide pentru a rezista mai mult in magazine. Daca iubesti merele, cumpara INTOTDEAUNA mere organice sau mai bine uita de existenta lor. Organismul tau iti va multumi.

Tags: sanatatechipsurirosii la conservamargarinabauturi carbogazoase


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cele mai daunatoare alimente pentru organismul nostru
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Top 6 toxine care iti otravesc corpul!

Toxinele sunt peste tot si nu pot fi evitate decat de catre persoanele care cunosc sursele in care acestea se pot gasi. Si apoi apare intrebarea...
Sanatate
Citeste mai departe

Pranz la birou: Paste bolognese cu pui si rucola

Pentru specialistii in arta gatitului, pranzul este floare la ureche. O salata cu ulei de masline, o lipie libaneza cu piept de pui si maioneza?...
Sanatate
Citeste mai departe

Scapa de raceala cu aceste sase retete culinare deosebite!

Scapam de raceala cu vitamine si propolis, echinacea si limonada cu ghimbir, ceai de musetel si lamaie si nu numai! In mare, exista sute sau mii de...
Sanatate
Citeste mai departe

Lucruri pe care le poti face la 40 de ani

de Suntfericita.ro
Pare ca abia ieri aveam 20 de ani, sarbatorind evenimentul cu un tort cu ciocolata si multa sampanie, pe care le-am impartit cu colegele mele de...
Sanatate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"