Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!



Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe si promisiuni care ne amintesc de profituri uriase peste noapte ci alegem sa investim timp si bani in proiecte ce detin sanse reale de crestere, de dezvoltare, in idei de afaceri mici si cu mare potential de a se transforma in afaceri profitabile.



Iata doar 3 dintre ideile de afaceri mici si simple pe care vi le propunem pentru 2012, 3 afaceri profitabile in Romania, nu numai in 2012:

1. Consultanta pentru start-up-uri de afaceri. Iata una dintre cele mai potrivite idei de afaceri mici pentru anul 2012. Se discuta despre un val puternic de start-up-uri si in 2012, pe modelul anului 2011. Unii se vor orienta catre obtinerea de fonduri europene, unii catre alte metode de finantare. Per total, succesul acestor idei de afaceri sta in nivelul de expertiza revarsat in procesul de demarare si administrare. Cei care stiu cum se pornesc afacerile pe pas corect si au experienta in acest domeniu, se pot orienta catre valorificare acestor idei de afaceri mici si cu sanse mari de a se transforma in afaceri profitabile timp indelungat.

2. Consultanta pentru preluarea de francize. Francizele sunt si ele la moda si multi romani le prefera in fata ideilor de a-si pune in practica propriile planuri de afaceri. Cei care doresc sa preia o franciza au nevoie de oameni din domeniu, de consultanti pregatiti sa le ofere informatiile pe baza carora sa ia cele mai inspirate decizii.

3. Consultanta pentru transformarea unei afaceri in franciza. Si de partea cealalta a baricadei exista o nevoie considerabila de expertiza, de servicii de consultanta. Multi sunt cei care doresc sa isi transforme afacerile profitabile in francize si au nevoie de persoane capabile sa ii ajute sa isi creasca proiectele catre succes, sa isi aduca afacerile in fata audientei potrivite, sa isi alcatuiasca dosarele de franciza si nu numai.
 


Tags: francizafrancizeidei de afaceriidei de afaceri mici


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!
Rating:
Nota: 4.23 din 13 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"