Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri online, idei promitatoare in 2012



Ideile de afaceri online sunt in majoritatea lor foarte promitatoare in 2012, in Romania si nu numai. Sa nu neglijam faptul ca majoritatea firmelor, companiilor, asociatiilor, organizatiilor samd s-au mutat deja in mediul online si necesita servicii numeroase, asistenta, web design, servicii SEO, aplicatii, hosting si lista continua in forta pentru cei care cocheteaza cu idei de afaceri online viabile, functionale.

Haideti sa vedem care sunt ideile de afaceri online care promit mult in 2012:

1. Ne orientam pentru inceput catre comertul online. Studiile cele mai recente arata ca doar 30% dintre romani au efectuat deja cumparaturi online si aceasta cifra este in crestere fata de anii trecuti. Cu alte cuvinte, cei care doresc sa se implice in ideile de afaceri online cu servicii de comert vor avea sansa sa intre pe o piata pe care inca mai este loc si care se afla in continua dezvoltare.

2. Ne orientam si catre ideile de afaceri online din domeniul serviciilor. Vorbim despre web design, despre SEO, despre proiectare de aplicatii si software-uri de nisa, despre consultanta si mentenanta, despre sfaturi si consiliere in diverse sectoare de interes larg.

Chiar si website-urile care ofera sfaturi si spijin pentru diverse sectoare de consumatori vor fi afaceri online profitabile. Spre exemplu, website-urile care se concentreaza pe diverse afectiuni (diabet, obezitate samd) si ofera sfaturi utile, date si informatii curente cu referire la noi tratamente, noi practici medicale samd, diete si retete culinare, suport online si forum-uri anexate, sunt printre cele mai profitabile idei de afaceri online pe care le avem la dispozitie.

3. Nu in ultimul rand, ne indreptam catre blogging. Blogging-ul aduce multi bani pentru cei care detin talent la scris, un ochi pentru frumos, pentru cei care nu incalca legile online si pentru cei consecventi. Sunt, in mod real, idei de afaceri online care s-au dovedit extrem de profitabile pentru multi si sunt idei de afaceri online spre care tind din ce in ce mai multi romani, in 2012.

Tags: idei de afaceri onlineweb designseohostingcumparaturi onlineservicii de comert


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Idei de afaceri online, idei promitatoare in 2012
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"