Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes in Romania, in 2012



Afacerile de succes sunt cele care se diferentiaz clar de competitorii lor din mediul de afaceri. Sunt afaceri muncite serios, cu mult efort, afaceri in care investim timp si energie si in care revarsam niveluri inalte de performanta alaturi de specialisti si profesionisti. Afacerile de succes cer timp si dezvoltare strategica, bani si bune abilitati de adaptare la un mediu de afaceri competitiv si dinamic.

Iata cateva dintre cele mai de succes afaceri in Romania, in 2012:

1. Afaceri de succes - Afacerile din mediul online. Afacerile online detin mare potential de a se transforma in afaceri de succes in 2012, in Romania. Mediul online reprezinta o excelenta sursa de idei de afaceri care ne pot aduce stabilitate financiara. Incepand de la comert electronic, la afaceri pe eBay, la blogging de afaceri, la grafica publicitara, web design, programare, proiectare de software-uri si alte proiecte, toate sunt idei de afaceri de succes in Romania cand ajung pe mainile potrivite.

2. Afaceri de succes - Afacerile agricole. Agricultura este si ea un sector fertil pentru Romania si nu numai pentru anul 2012. Afacerile agricole sunt in floare si multi sunt cei care doresc sa isi valorifice terenurile pe care le au in posesie. Fie ca vorbim despre culturi de floarea soarelui, de brocoli, andive, plante medicinale sau arbusti fructiferi, toate sunt afaceri de succes cand investim in ele timp, bani, energie si resursele oferite de experti din domeniu.

3. Afaceri de succes - Afacerile handmade. Munca handmade este si ea deosebit de valoroasa si este o buna sursa de afaceri de succes in Romania, in 2012. Exista afaceri de succes in domeniul prepararii de parfumuri handmade, de sapunuri de lux si medicinale, de confectionare de decoratiuni si ornamente pentru Craciun si lista continua cu alte afaceri potrivite pentru 2012.

4. Afaceri de succes - Afacerile “verzi”. Mai nou, multi antreprenori se indreapta catre afacerile “verzi”, afacerile considerate a fi cele mai de succes in 2012. Incercam sa protejam mediul inconjurator, sa mentinem un trai sanatos pentru clientii nostri, sa micsoram nivelul poluarii si sa reciclam tot ce se poate recicla. Puteti sa va avantati catre afacerile de succes din domenii precum: proiectare sau comert de panouri solare, energie eoliana, proiectare de sere hidroponice, reciclare de deseuri, biomasa, plastic, hartie sau metal, anvelope uzate si lista continua.

Tags: afaceri de succes in Romaniain 2012dezvoltare strategicamediul onlineafaceri agricolehandmadeafaceri verzi


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Afaceri de succes in Romania, in 2012
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"