Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TOP 8: Lucruri pe care marii lideri de afaceri le-au spus



Pentru a fi un mare lider, pe langa alte calitati, ai nevoie de intelepciune, flexibilitate si inclinatia spre simplitate. Va prezentam o lista cu lucruri pe care mari manageri le-au spus la un moment dat. Nu va grabiti sa ziceti: "Da, si eu puteam sa spun asta." Nu e chiar atat de usor pe cat pare.

Steve Tobak este un consultant, autor si fost manager de companii american. Are mai mult de 20 de ani experienta in industria tehnologica. Acum, este managing partner la compania Invisor Consulting, care ofera servicii de consultanta de afaceri pentru firme mici si mijlocii. In cariera sa a auzit multe vorbe de duh. Tobak a selectat cateva pe care le considera foarte importante:
 
1. "Fa intotdeauna ceea ce trebuie." Pare simplu, nu? Dar oare asa e?
 
2. "Daca nimeni nu stie ceea ce faci, nu vei ajunge nicaieri." Singur, in mijlocul unui desert, nu reprezinti nimic. Semenii sunt cei care dau masura lucrurilor pe care le faci.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

 
3. "Una dintre calitatile la care tin cel mai mult este flexibilitatea." Lucrurile se schimba rapid, intr-o societate caracterizata de viteza. Nu-ti impune reguli rigide.
 
4. "Nu fa greseli cu care vei fi obligat sa traiesti." Majoritatea facem greseli. Evita-le insa pe cele care te pot bantui multa vreme.

5. "Intotdeauna incearca sa maresti riscurile competitorului tau." Partea buna este ca poti face acest lucru construind o afacere solida. Competitorii vor trebui sa riste, uneori periculos de mult, pentru a te depasi.
 
6. "Majoritatea greselilor sunt rezultatul unor presupuneri gresite." De cate ori nu ai judecat un om la metrou doar dupa aspectul sau fizic?
 
7. "Daca stai suficient timp pe marginea raului, vei vedea corpul inamicului tau plutind." Rabdare, rabdare si iar rabdare! Adevaratele investitii se fac pe termen mediu si lung. Speculatorii pot castiga pe moment, insa in clipa urmatoare pot pierde, la fel de repede, tot.
 
8. "Singurul succes adevarat este fericirea." Majoritatea stim ca asa e, insa multi am sacrifica fericirea pentru bani.
 

Tags: lideriafaceriintelepciunesteve tobakmanagerconsultanta de afaceri


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

TOP 8: Lucruri pe care marii lideri de afaceri le-au spus
Rating:
Nota: 4.5 din 4 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"