Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pasi esentiali in deschiderea unui magazin online
Publicat de catre Www.ideideafaceri.roNr. vizualizari: 5176 / Rating utilizatori: 2.9 din 5 voturi
Cumparaturile efectuate online reprezinta viitorul oricarei afaceri. Din ce in ce mai multe produse si servicii sunt comandate prin intermediul internetului iar relatia angajat-client este mentinuta cu mare succes si prin comunicarea la distanta. Se reduc costuri si se scuteste timp, energie si bani pentru consumatori.
Un magazin virtual este varianta cea mai buna pentru o afacere online. Orice antreprenor vinde produse, servicii, idei, iar existenta unui mediu online pentru desfasurarea tranzactiilor aduce cu sine lipsa nevoii de spatiu de comercializare, de stocare samd, si se impune o recrutare de personal in numar mai scazut.
Primul pas este sa va alegeti o idee buna pentru magazinul dvs. Ce doriti sa vindeti? Studiati cererea pentru aceste produse sau servicii pe piata, pretul, situatia competitorilor etc.
Odata ce ati gasit ideea perfecta trebuie sa apelati la un programator de website-uri si la un web designer. De foarte multe ori veti da peste profesionisti care se pot ocupa de ambele cerinte. Este bine sa apelati la o persoana cu experienta in acest domeniu, intrucat proiectarea unui magazin online cere multa munca si o buna organizare a codului generat.
Va trebui sa va alegeti un nume de domeniu care sa fie usor de gasit, simplu si la obiect si sa alegeti o gazda pentru site-ul dvs.
Mai trebuie sa stabiliti o metoda de tranzactionare. Puteti sa va deschideti un cont la o institutie bancara si sa acceptati platile clientilor prin carduri de debite, de credite. Mai puteti sa primiti banii prin SMS sau la livrarea bunurilor. Stabiliti metoda care sa va avantajeze cel mai bine si dati site-ul la apa!
Nu incetati sa va promovati prezenta pe internet pentru a directiona cat mai multi utilizatori catre serviciile si produsele pe care le comercializati. Apelati la tehnicile de SEO (Search Engine Optimization), la Google AdSense, la promovarea prin intermediul altor site-uri si cautati in permanenta sa fiti la curent cu noile tendinte de pe piata privind nisa in care activati.
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...