Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri: Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video



1. Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video


Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video - iata aparatele pe care vi le ofera firma Gamma pentru o afacere care poate fi inceputa cu o investitie initiala minima de cca 15.000 de euro. Gamma furnizeaza asistenta in ceea ce priveste planificarea afacerii precum si consiliere de marketing si de gestiune.

„Voiam doar sa am un al doilea serviciu, pentru ca simteam nevoia de mai multa siguranta financiara. Acum am ajuns sa ma gandesc serios sa renunt la activitatea de agent comercial pentru a ma dedica centrului de inchiriat casete video", spune Gianalberto Porzio, care in 1999 a investit cateva sute de milioane de lire intr-un distribuitor automat de casete video si DVD de la compania Gamma. "Nu stiam nimic de Gamma. Imi amintesc ca unul dintre prietenii mei avea un astfel de distribuitor. El mi l-a aratat si mi-a expus afacerea, iar eu am decis sa risc. M-am bucurat de ajutorul prietenului meu, ajutor care a fost decisiv. Pentru ca nu ajunge sa cumperi distribuitorul automat - trebuie sa stii sa propui cele mai bune titluri, sa intelegi care sunt gusturile oamenilor care locuiesc in apropierea automatului, pentru ca in anumite zone sunt preferate ultimele noutati cinematografice, pe cand in alte zone ale orasului sunt preferate peliculele vechi."

3 secrete  pe care nimeni nu vi le spune atunci cand vreti sa demarati o afacere ! Click aici!

In fiecare luna, arhiva de casete trebuie imbogatita cu 50-60 de titluri noi, ceea ce inseamna o investitie notabila. O caseta destinata inchirierii costa in jur de 70 de euro, plus TVA. Teoretic, ea poate fi utilizata oricat, dar de multe ori aparatele clientilor zgarie sau taie banda magnetica. 

Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 

"Am petrecut multe zile alaturi de prietenul meu, la centrul sau de inchirieri, si asta m-a ajutat mult sa inteleg mecanismul acestui tip de activitate", continua Potzio. "Iar atunci cand mi-am deschis propria afacere, am propus acelasi pret ca si concurentii mei, dar am adaugat un plus de valoare reprezentat de un card de fidelitate. Iar ceea ce a contat cel mai mult a fost punctul de vanzare adiacent distribuitorului automatizat, punct la care ofeream asistenta clientilor. Am inteles ca trebuie sa fii prezent la punctul de vanzare pentru a satisface pretentiile clientului. Acesta a fost unul din factorii cei mai importanti ai succesului meu. Pentru ca oamenii apreciaza foarte mult un dialog cu o persoana adevarata si sunt foarte incantati sa primeasca cardul de fidelitate de la un om in carne si oase si nu de la un aparat.

Inceputul afacerii nu a fost foarte dificil. Am folosit locatia pusa la dispozitie de Gamma si am distribuit fluturasi prin magazinele si cutiile postale din zona respectiva. Pana acum, afacerea a mers foarte bine si curand voi instala al doilea distribuitor automat, in apropierea primului. Sa stiti ca aceasta afacere poate aduce castiguri substantiale: in mod normal se inchiriaza in jur de 100 de casete pe zi, dar cu putin efort se poate ajunge usor la 300 de abonati zilnic. Intretinerea aparatului nu este o problema: un dispozitiv electronic ma avertizeaza atunci cand apare vreo problema, iar pentru reparatii pot conta intotdeauna pe oamenii de la Gamma, la orice ora din zi si din noapte.".

2. Distribuitoare automate de dulciuri
Compania Smile vinde distribuitoare mecanice automate de dulciuri (Chupa Chups), care pot distribui si gadgeturi ale unor multinationale cum ar fi Nintendo sau Disney. Instalarea si exploatarea acestor automate poate constitui o a doua activitate, fara ca intreprinzatorul sa fie restrictionat de vreun contract de franciza sau de obligatia de a cumpara produsele alimentare respective doar de la Chupa Chups. Este nevoie doar de un spatiu de depozitare a dulciurilor/jucariilor cu care se incarca distribuitoarele. Acestea pot fi dispuse in interiorul unor spatii comerciale (magazine, supermarketuri) sau chiar si pe trotuare. Smile furnizeaza chiar si servicii de sprijinire a intreprinzatorilor - instruire tehnica, consiliere marketing, tehnici de negociere cu proprietarii spatiilor comerciale in care se vor instala distribuitoarele.

Pentru mai multe detalii apasa aici



Tags: marketingafacericasete videoafacere


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Oportunitati de afaceri: Distribuitoare automate de DVD-uri si casete video
Rating:
Nota: 2.5 din 2 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"