Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri: Carti de joc personalizate pentru copii



Francize - Carti de joc personalizate pentru copii

In 1987, studentul Joe Bruno petrecea o frumoasa dupa-amiaza impreuna cu familia, jucand carti. Pachetul folosit era unul destul de popular in S.U.A. in acea vreme, cu carti imprimate cu fotografiile celor mai importanti jucatori din Liga Nationala de Hochei. “Intr-o zi o sa am si eu fotografia pe o carte de-asta”, a spus la un moment dat nepotelul in varsta de sapte ani al lui Joe si instanteneu o idee de afacere a sclipit in mintea tanarului student. “Probabil sunt o gramada de copii pasionati de sport care ar dori acelasi lucru – s-a gandit Joe – sa se vada in postura unor vedete din sportul preferat.”

Nimic nu este mai important pentru un copil decat joaca, din zi si pana-n noapte! Transforma aceasta placere a copiilor, intr-o super afacere pentru tine! Centru de joaca pentru copii...si castigi bani "in joaca"! Click aici!

In sase luni, el avea deja o mica afacere care oferea pachete cu carti de joc personalizate, o afacere care din acel moment s-a extins continuu. Firma sa, Future Stars Sports Photography, are in acest moment o experienta impresionanta: peste 250.000 de copii fotografiati si o gama foarte larga de obiecte ce pot fi personalizate, unele destul de comune (brelocuri, calendare, orare scolare, cani, pixuri, mouse pad-uri, tricouri), dar altele inedite: un print color care reproduce coperta revistei de sport preferate si pe care troneaza fotografia micului client, prima pagina a unui ziar sportiv (realizata in aceeasi idee), fanioane, trofee sau panouri de baschet pentru terenul din spatele casei – toate purtand fotografia copilului si un text adecvat.

Pentru realizarea fotografiilor, firma dispune de un studio imens, in cadrul unui spatiu total de cca 1.200 mp. Aici lucreaza 30 de angajati care se ocupa atat de fotografierea in sine cat si de concepera pe calculator a machetei viitorului produs, inserand imaginile digitale realizate in studio. In lunile de varf, ei ajung sa produca peste 100.000 de obiecte personalizate.

Future Stars are si o oferta de franchising. Cel interesat sa demareze o afacere similara trebuie sa achite o suma cuprinsa intre 25.600 si 49.500 $: aceasta suma include, pe langa costul echipamentelor si materialelor, si o taxa de franciza care se calculeaza in functie de numarul de copii intre 5 si 17 ani existenti in zona in care se va desfasura activitatea. Astfel, pentru o zona cu cca 50.000 de copii aceasta taxa este de 12.500 $.

Oportunitati de afaceri - Carti de joc personalizate pentru copii

Joe Bruno spune ca afacerea poate fi si part-time, dat fiind ca majoritatea sedintelor foto au loc seara sau in weekend. Dar – atrage el atentia – “putem sa transformam pe cineva intr-un foarte bun fotograf, dar nu putem sa-l transformam si intr-un foarte bun vanzator. Oricum, daca oferta este prezentata intr-un mod profesionist in scolile din zona, obtinerea de comenzi nu ese deloc o problema.”

www.future-stars-sp.com



Tags: afacereafacericarti de jocoportunitati de afaceri


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Oportunitati de afaceri: Carti de joc personalizate pentru copii
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."