Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtineti un profit de invidiat: Cultivarea legumelor in sistem ecologic!



Obtineti un profit de invidiat cunoscand toate detaliile unei afaceri la cheie respectate si incurajate la nivel european si mondial: Cultivarea legumelor in sistem ecologic!

...Si asta pentru ca "ei" (clientii dvs.) sunt preocupati de sanatate si de problema poluarii!

A produce legume in sistem de agricultura ecologica, a practica agricultura ecologica inseamna, inainte de toate, a produce SANATATE. Indiferent ce tip de om de afaceri sunteti (exclusiv pragmatic sau preocupat si de caracterul benefic al produselor sale), singurul lucru important din perspectiva profitului si a planului dvs. de marketing este acela ca agricultura ecologica este foarte bine vazuta si mult sprijinita la nivel mondial!

Pentru a porni chiar ACUM o afacere de 5 stele, va oferim un nou bestseller al seriei

Afaceri la Cheie: Cultivarea legumelor in sistem ecologicic

Din ce in ce mai multi consumatori de produse rezultate din agricultura ecologica asociaza chimizarea produselor agricole cu evolutia galopanta a unor boli (cum ar fi flagelul secolului – cancerul) sau cu poluarea peste limitele admise a apelor de suprafata si a celor freatice.

...Ei va vor respecta pentru ca sunteti un furnizor de sanatate!

Din ratiunile amintite mai sus, agricultura ecologica se dezvolta spectaculos de cateva decenii, fiind un raspuns concret atat la problemele filozofilor ecologisti, cat si la pragmatismul agricultorilor (dezvoltatori ai acestei afaceri la cheie) si al consumatorilor care doresc sa munceasca, sa se hraneasca si sa traiasca intr-un mediu sanatos.

...Ei nu vor fi doar consumatorii produselor dvs., ci partenerii dvs.!

Bazandu-se pe asemenea principii, agricultura ecologica a intrat rapid in randul celor mai prospere afaceri la cheie la nivel mondial, o afacere la cheie care ofera importante satisfactii materiale si morale, atat producatorilor, cat si consumatorilor avizati.

»»» Produsele rezultate din agricultura ecologica se vand foarte bine in UE! Domnul Mircea Burde, primul cultivator atestat de legume ecologice din Lupusel - Maramures, ne spune: "Am inceput in 2000, iar acum am 1.700 de mp de solarii cu legume si ceva pamant in curte. In fiecare an cheltuiesc cateva sute de milioane pentru cultura de legume: tomate, castraveciori, ardei si vinete. Sunt lider de piata la ridichi. Ies cu legume pe piata de patru ori pe an ( patru sezoane). Strainii care au inceput sa ma caute pentru a-mi cumpara marfa, legume de calitate, sunt impresionati de ridichea uriasa. O ridiche poate ajunge sa cantareasca chiar si un kilogram! Pretul ei variaza intre 1 si 3,5 lei, in functie de greutate. Pacat ca productia de legume nu este atat de mare pe cat ar vrea ei sa cumpere!" Iata cum a reusit Mircea Burde in afaceri bazate pe agricultura ecologica.

Pentru mai multe detalii apasa aici


Tags: legumecultivarea legumelorcultivarea legumelor in sistem ecologicafaceriidei de afaceri


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Obtineti un profit de invidiat: Cultivarea legumelor in sistem ecologic!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."