Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri: 40.000 de euro pe an cu o idee incredibil de simpla!



De ce, odata terminate studiile universitare, proiectele de diploma realizate de studenti trebuie sa zaca intr-un sertar, in loc sa fie exploatate? Aceasta intrebare si-a pus-o Uwe Tribian, proaspat licentiat in stiinte economice. In fond, aceste lucrari de cercetare reprezinta luni intregi de munca.

Ca urmare, Tribian si-a luat propria lucrare de diploma - "Marketingul evenimentelor sportive" - si a contactat o serie de companii susceptibile a fi interesate de informatiile sale, iar in cateva saptamani a reusit sa vanda o duzina de copii. Descoperise o mina de aur!

Lumanari decorative si aromatizate? Nimic mai simplu! Porneste de la o simpla lumanare si obtine profitul mult visat. Click aici!

Acum, la 31 de ani, el lucreaza in domeniul marketingului, iar in timpul liber desfasoara o activitate secundara de comercializare a lucrarilor de diploma si a temelor de cercetare. Agentia sa are in stoc in jur de 250 de lucrari si vinde cam 300-400 de copii anual, la un pret de aproximativ 250-300 $, plus taxele de expediere prin posta. Autorii lucrarilor primesc cam 60% din pretul de vanzare - drepturi de autor, restul de 40% ramanandu-i tanarului intreprinzator care realizeaza o cifra de afaceri anuala de 50.000 $ (70% reprezinta profitul brut).

Tribian se bazeaza numai pe lucrarile care au obtinut note mari la examene. Clientul care doreste achizitionarea unui material are la dispozitie o lista de titluri din care poate alege si poate primi un scurt rezumat al lucrarii, pentru a-si face o idee despre continutul acesteia. Oferta este vasta, lista de titluri cuprinzand peste 20 de pagini, cu o scurta descriere a subiectelor abordate, din diverse domenii: stiinte economice, sociologie, informatica, drept.

NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

Punctul comun al dosarelor il reprezinta aplicabilitatea practica si limbajul inteligibil (nu foarte specializat). In plus, ele trebuie sa raspunda unui deficit de informatii al pietei. De exemplu, una dintre cele mai stringente nevoi de informatii priveste Internetul. Multe firme viseaza la posibilitatile multiple si nelimitate in domeniul comunicatiilor, marketing-ului si publicitatii, dar pe de alta parte fiind depasite de rapiditatea progresului tehnologiei informatiei. Si in acest caz informatiile oferite de Uwe Tribian sunt foarte utile.

El a clasat lucrarile pe teme, respectand clasificarile utilizate de intreprinderi. Capitolele sunt "Strainatate", "Banci de Finante", "Gestiune financiara si fiscalitate", "Informatica", "Marketing", "Management", "Studii de piata". La rubrica "Diverse" clientul poate gasi un capitol de genul "Inovatii, viziune si viitor", in care unul din subiecte este, de exemplu, "Posibilitatile utilizarii sistemelor electronice de teleconferinte si beneficiile obtinute". Acest titlu poate parea prea academic potentialului client. Dar el primeste o serie de informatii complete, usor de inteles si gata de a fi puse in practica.

Pentru mai multe detalii apasa aici


Tags: lucrari de diplomaafacerilucrari de licentaidei de afaceri


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Oportunitati de afaceri: 40.000 de euro pe an cu o idee incredibil de simpla!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"