Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri - Reconditionarea obiectelor din aur si argint



Chiar si metalele nobile imbatranesc. Bijuteriile din aur isi pierd stralucirea de odinioara, tacamurile din argint capata pete negre care nu pot fi indepartate fara a zgaria metalul, filigranele delicate sunt imposibil de curatat. Cum li se poate reda tuturor aceste obiecte aspectul initial? Metoda cea mai simpla este prin placare cu aur, argint sau orice alt metal, dupa caz. Este un serviciu pe care il puteti presta rapid si eficient, cu un profit de exceptie.

Salon de tatuajenebunie, teribilism, moda, spirit al vremii… - imbinale pe toate intr-o afacere care-ti va aduce succesul si profitul garantat! Click aici !

Cine sunt clientii?
In principal, clientii pot fi posesorii de bijuterii, care doresc sa si le reconditioneze prin aceasta metoda. Nu trebuie uitate insa nici casele de amanet - acestea trebuie sa scoata periodic la vanzare obiectele din aur si argint care nu au mai fost ridicate de proprietari si este evident ca pretul obtinut depinde mult de aspectul marfii. In fine, o categorie mai speciala de clienti (in S.U.A.) o constituie automobilistii, ale caror masini au tot felul de embleme si accesorii metalice ce pot fi placate cu aur.

Foarte important este ca faptul ca acest serviciu se desfasoara la domiciliul/sediul clientului sau direct in parcare, daca e vorba de masini. Activitatea se bazeaza pe o trusa ce contine un mini-generator electric, recipiente cu diverse solutii lichide (printre care si solutie de aur), unelte cu electrod incorporat pentru aplicarea solutiei (arata cam ca niste pensule).

NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

Placarea in sine este un proces 100% chimic: piesa ce urmeaza a fi tratata se conecteaza la generator si devine catod (polul negativ), iar unealta de aplicare devine anod (polul pozitiv). Capatul uneltei este infasurat in material textil, acesta avand rolul de a se imbiba cu solutie si de a constitui astfel un mic rezervor de substanta de lucru. La pornirea sistemului, atomii de metal de pe anod migreaza pe suprafata catodului si astfel placarea este realizata.

Pentru mai multe detalii apasa aici



Tags: aurargintbijuterii aurbijuterii argintreparatiireconditionare


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Oportunitati de afaceri - Reconditionarea obiectelor din aur si argint
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

1ComentariiAdauga comentariul tau

1
stancu 31-Mai-2010
as vrea sa stiu unde pot reconditiona 4 cupe din alama argintata
+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"