Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri de viitor in Romania, 3 idei de mare succes in 2012!



Ideile de afaceri profitabile in Romania trebuie sa priveasca in mare pondere catre trendurile de marketing care ne schimba dinamica mediului de afaceri. Incercam sa ne implicam in ideile de afaceri cu mare potential de succes, in domenii precum: social media, mediul online, e-commerce, consultanta, cloud computing si nu numai. Romania detine potential mare de dezvoltare pentru mediul business si progresul trebuie sa continue si la noi, pe modelul tarilor mai dezvoltate.

Haideti sa vedem care sunt cele 3 idei de afaceri care promit succes in 2012, ideile de afaceri de viitor in Romania:

1. Consultanta pentru reducerea costurilor pentru afaceri mici, medii si mari - idei de afaceri profitabile, idei de afaceri de viitor in Romania. Statisticile cele mai recente arata faptul ca majoritatea companiilor care s-au bucurat de succes sau au supravietuit in mod decent pe timp de criza s-au bazat, in mod considerabil, pe strategiile de reducere a nivelului cheltuielilor. Costurile trebuie scazute, insa marea problema sta in identificarea directiilor celor mai potrivite din care putem sa extragem noi surse de economisire baneasca.

Consultantii si expertii din acest domeniu va pot ajuta sa decideti de unde trebuie sa taiati si unde anume mai trebuie sa investiti pentru a va mentine activitatea la niveluri inalte de profitabilitate si in 2012 si nu numai.

2. Coaching educational - idei de afaceri profitabile, idei de afaceri de viitor in Romania. Coaching-ul educational reprezinta un concept extrem de popular in tarile vestice si nu numai. Coachii educationali reprezinta profesionisti care pot ajuta studentii si chiar si elevii sa isi gaseasca cariera potrivita si pentru care detin talent si pasiune.

Coachii educationali vor fi profesionisti la mare cautare in viitor si cu putin efort de promovare si anul 2012 poate fi un an optim pentru cei care doresc sa se implice in cresterea acestor idei de afaceri profitabile.

3. Cursuri de formare de leaderi - idei de afaceri profitabile, idei de afaceri de viitor in Romania. Leadership-ul este si el un concept pe care din ce in ce mai multi romani incep sa se bazeze in mod considerabil. Leaderii se formeaza si au nevoie de acreditari si perioade solide de specializare si cursuri aditionale de supra-specializare.

Din ce in ce mai multi leaderi isi vor face aparitia in cadrul marilor companii si antreprenorii care se vor indrepta catre idei de afaceri de infiintare de firme de formare de leaderi vor fi antreprenori castigati. Si acestea sunt idei de afaceri profitabile si de viitor in Romania, nu numai in 2012.

Tags: idei de afacerisucces in 2012marketinge-commercebusinesscoaching educationalcursuri formare de leaderireducerea costurilor


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ideile de afaceri de viitor in Romania, 3 idei de mare succes in 2012!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"