Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Intra in afaceri cu bani putini sau chiar deloc



Cel mai bine este sa pornesti afacerea ta fara sa investesti bani. Da, stiu ca nu sunteti de acord. Ma veti intreba cum sa supravietuiesti in primele luni, cand nu ai aproape nicio comanda. Cum sa-ti inchiriezi si sa-ti amenajezi un sediu. Cum sa-ti iei un om de ajutor, cu ce bani sa-ti iei un calculator etc. Ei bine, nici nu aveti nevoie de astea la inceputul afacerii.

Atunci cand inca nici nu stii cu ce se mananca afacerile, cel mai bine este sa nu risti nici un banut. De riscat insa, trebuie sa riscati. Iar ceea ce riscati si investiti este timpul. Foarte mult timp si foarte multe sacrificii: mai putine iesiri cu prietenii, mai putine filme vizionate, mai putin timp petrecut cu cei dragi.

Asta e, cine nu risca nu bea sampanie. Si dumneavoastra aveti o meserie care va place si / sau o pasiune care va macina permanent. Incepeti propria dumneavoastra afacere intr-unul din aceste domenii.

Orice afacere de succes se bazeaza pe un plan de afaceri bine elaborat si pe un marketing eficient! ...Click aici pentru detalii!

Primul pas este sa va ganditi care sunt modalitatile prin care puteti face bani in zonele acestea. Pentru aceasta studiati afacerile care exista deja. Vedeti ce merge, ce nu merge, cum ar putea aceste afaceri sa fie imbunatatite etc.

Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 

Cum nimic nu e perfect, ci doar perfectibil, sigur veti identifica anumite probleme cu care se confrunta clientii acestor afaceri. Problemele lor reprezinta pentru dumneavoastra noi oportunitati de afaceri.

Pasul urmator este sa va concepeti oferta. Hotarati-va care sunt serviciile pe care intentionati sa le oferiti si care ar putea fi preturile pe care aveti sanse sa le incasati.

Urmeaza cel de-al treilea pas.

Aici incepe afacerea dumnevoastra propriu-zisa. Sa va vindeti serviciile. Cum s-ar putea sa nu cunoasteti aproape deloc arta de a vinde si de a negocia, atunci e cazul sa cititi orice carte care va va cadea in mana pe aceasta tema. Participati la seminarii ce dezbat acest subiect. Si studiati-i pe agentii de vanzari convingatori care va abordeaza.

Sigur, la inceput va fi greu. Nu va merge totul ca pe roate din prima. Dar orice drum catre succes incepe cu incercari multe si esecuri din belsug.

Mai multe articole despre acest subiect gasiti in sectiunea: Cum sa pornesti afaceri


Tags: afaceribaniidei de afaceriinfiintare firmaafaceri la cheiefrancizapiataplan de afaceribusinessfrancize


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Intra in afaceri cu bani putini sau chiar deloc
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

1ComentariiAdauga comentariul tau

1
Nicolai 24-Dec-2008
Mea decedat mama am multe datorii,vreau cumva sa fak ceva sa ma ajute cineva sa stiu ce sa fak mai departe,sa ma descurk.ceva in afaceri sa fak!!!
+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"