Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Francize - Reconditionarea caroseriilor auto



Matt Sprouse examineaza cu un ochi de expert indoitura de pe capota masinii unui client, apoi da verdictul: "Nici o problema, se rezolva intr-o jumatate de ora." Noua metoda de reparare a caroseriilor pe care o foloseste Sprouse pemite eliminarea indoiturilor fara sa se recurga la ciocaneli, slefuiri si alte operatii la fel de brutale. In plus, pretul este jumatate din pretul obisnuit pentru o astfel de reparatie.

Metoda, numita Fix-a-Ding, provine din S.U.A., unde a fost pusa le punct in urma cu 10 ani de Jakob Schneider, proprietarul unui service auto din Los Angeles. Tehnica exacta de lucru este tinuta secreta, ceea ce se stie este ca se foloseste un set de 23 de unelte care arata cam ca niste vatraie cu capatul profilat (vezi ilustratiile de pe site-ul www.fix-a-ding.ch ).

Fix-a-Ding a avut si are mare succes in S.U.A., unde a acoperit foarte bine nisa existenta pe piata. Incurajat de acest lucru, Schneider s-a asociat cu Matt Sprouse pentru a-si dezvolta afacerea in franchising, in intreaga Europa. In primele trei luni de la demararea acestui plan, ei au reusit sa deschida 12 statii Fix-a-Ding, fie ca parti componente ale unor service-uri auto, fie ca puncte independente.

Investitia pentru cel interesat sa intre in acest sistem este de 9.600 $, suma in care intra setul de unelte si o instruire de trei saptamani pentru stapanirea tehnicii de lucru. In plus, se mai achita o taxa periodica de 1.200 $ pe an. "Cel putin jumatate din aceasta suma o cheltuim pentru publicitatea regionala", spune Matt Sprouse, care este supraveghetorul tuturor unitatilor Fix-a-Ding din Europa.

Pentru mai multe detalii apasa aici

Ai bani dar nu ai idei? Acum 19 super - afaceri sunt pregatite sa-ti asigure succesul mult asteptat si un profit garantat. Click aici!

Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


 


Tags: francizefrancizaautoidei de afaceriinfiintare firmaafaceri la cheiefrancizapiataplan de afaceribusiness


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Francize - Reconditionarea caroseriilor auto
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"