Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce tip de afacere poti demara in 2012



Sa fie o franciza faimoasa sau sa fie o mica afacere pe care o conduci de acasa, din confortul casei tale? Sa fie o afacere care cere un minim de trei zeci de angajati sau una pe care o poti administra pe cont propriu? Desigur, totul depinde de viziunea pe care o detii, de capitalul banesc pe care il ai la dispozitie, de eforturile pe care esti dispus sa le infuzionezi in mersul afacerii.


Iata cateva optiuni care iti stau la dispozitie:

1. Incepe o afacere agricola daca ai deja un teren arabil pe care vrei sa il valorifici.
Desigur, si cand intentionezi sa achizitionezi unul, o afacere agricola merita eforturile. Exista din ce in ce mai multe eforturi canalizate catre sprijinirea agricultorilor romani, fonduri europene, subventii, ajutoare, credite bancare speciale pentru aceasta audienta-tinta extrem de importanta.

2. Incepe sa valorifici o idee de afaceri in sistem de franciza. Iata o optiune buna pentru cei care doresc sa porneasca o afacere complexa, solida, cu bani mai putini decat ar fi necesar daca ar porni pe cont propriu. Prin intermediul unei afaceri in sistem de franciza, tot ce veti face va fi sa urmati "retetele" de succes al francizorilor, indicatiile lor, sa le indepliniti cerintele stipulate in contractul de franciza.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


3. Incepe o afacere mica la domiciliu daca te temi ca lucrurile vor scapa de sub control. Nimic nu ajuta mai mult decat precautia atunci cand intram in mediul de afaceri plini de indoieli. Desigur, sursa acestora este si criza economica, perioada care ne-a invatat ca lucrurile o pot lua razna foarte usor. Poti sa confectionezi diverse produse, sa sustii un blog, sa efectuezi comert cu diverse obiecte realizate de tine sau sa fii un simplu intermediar intre diverse site-uri straine si romani.

4. Incepe o afacere rezistenta la criza. Poti sa alegi o covrigarie, o agentie de consultanta financiara, o agentie de brokeri de asigurari. Acestea sunt doar trei optiuni pe care le ai la dispozitie. Mai functioneaza SH-ul pe timp de criza si atelierele de reparatii diverse: auto, biciclete, laptop-uri, telefoane si multe alte gadget-uri.

Tags: idei de afaceriafaceri in 2012afacere


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ce tip de afacere poti demara in 2012
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"