Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce ne-am deschide o covrigarie in 2012?



Cat costa un covrig? In Bucuresti il gasim la preturi de maxim 1,5 lei. Este considerat a fi un produs ieftin, satios, gustos si chiar sanatos in comparatie cu alte tipuri de meniuri pe care le putem servi cand suntem pe fuga.

Pretul sau mic ne-ar putea determina sa credem sa nu avem cum sa ne imbogatim de pe urma lui. Chiar si asa, oricat de ieftin ar fi el, de la un simplu covrig putem veni cu idei de afaceri castigatoare pe timp de criza. O mica covrigarie ne poate aduce castiguri de peste 10.000 de euro pe luna.

Foarte multi romani tentati de acest business realizeaza faptul ca potentialul sau este unul urias. Covrigul supravietuieste cand alte produse dispar, cand incasarile din vanzarile lor sunt in declin continuu. De ce este atat de puternic acest produs?

Primul mare motiv care vine in sprijinirea acestui produs este faptul ca se vinde tot timpul anului. Covrigariile functioneaza si vara si iarna.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


De asemenea, pentru promovare nu este nevoie de eforturi si cheltuieli pentru reclama. Amplasarea covrigariei intr-un loc cat de cat circulat este de ajuns pentru a atrage clientii de care avem nevoie. O coada permanenta reprezinta una dintre cele mai bune reclame pe care putem miza pentru un nivel inalt de incasari.

Mai mult, trebuie sa reluam prima idee referitoare la covrig. Este un produs ieftin si se vinde in cantitati mari. Cine poate rezista unui pranz sau unui mic-dejun de doar 2 lei?

Acestea sunt doar trei atuuri importante care ne determina sa cercetam aceste afaceri cu mai multa atentie. Covrigaria reprezinta una dintre cele mai profitabile afaceri pentru 2012, o afacere ideala pe timp de criza.


Per total, descoperim o oportunitate de afaceri ideala pentru cei care inteleg faptul ca discutam despre o cerere tot mai mare pentru acest produs, covrigul, pentru cei care inteleg ca este vorba despre un business care ne poate aduce prosperitate financiara relativ repede si destul de simplu.

>>>Ghidul "Covrigaria"

Tags: covrigarieafaceri covrigariecovrigariiafacere covrigarie


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

De ce ne-am deschide o covrigarie in 2012?
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"