Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se reduc cheltuielile in afacerile de tip franciza



Francizele sunt, la urma urmei, tot afaceri si necesita o buna gestiune a resurselor financiare, la fel ca in cazul unei afaceri obisnuite. Pe langa faptul ca la preluarea francizei de la francizor ati platit o taxa de intrare in sistemul de franciza, pe parcurs va trebui sa dati o taxa de redeventa care se va mentine pentru toata perioada in care doriti sa va mentineti dreptul de francizor. Toate aceste cheltuieli impreuna cu restul ce urmeaza trebuie amortizate.

Taxele stabilite de francizor nu pot fi reduse din pacate, in majoritatea cazurilor, decat atunci cand francizorul decide acest lucru. Cu toate acestea, francizatul are la dispozitie o sumedenie de surse din care poata sa stoarca bani care sa ii aduca un plus de rentabilitate si profitabilitate in afaceri chiar si atunci cand se confrunta cu situatii financiare precare.

1. Furnizorii dvs sunt primii care trebuie cercetati in amanunt. Stabiliti care este balanta calitate-cantitate-pret si cautati pe piata oportunitati care sa va avantajeze mai mult. Aceasta solutie se pliaza pe modelul francizelor care nu detin contracte care sa impuna existenta unui anumit furnizor. Spre exemplu, exista francize de gogoserii care impun un anumit furnizor de materie prima.

2. Promovarea este cheia catre succesul in afacerile de tip franciza. Cautati modalitati ieftine prin care sa va promovati afacerea si eliminati-le pe cele clasice care presupun un nivel ridicat al cheltuielilor in schimbul unei promovari prea slabe.

3. Apelati la utilizarea sistemelor tehnologice care sa va economiseasca resurse financiare si de alte tipuri care presupun costuri importante. Daca aveti oportunitatea sa va schimbati automobilele cu altele care consuma mai putin, faceti-o. Aduceti ideea de reciclare si folosire de materie prima reciclata in afacerea dvs. Apelati la tehnologie pentru a aduce un plus de viteza in afacerea dvs si pentru a economisi electricitatea (calculatoare si siteme electronice care consuma mai putin).

Tags: cheltuielifrancizaafaceritaxa de intraretaxa de redeventapromovare


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cum se reduc cheltuielile in afacerile de tip franciza
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"