Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Criza iti afecteaza afacerea? Fii online!



Una dintre cerintele esentiale dezvoltarii unei afaceri profitabile este prezenta pe internet. Intr-o lume in care suntem asaltati de informatie si in mod specific de reclame, impactul acestora este firesc sa scada: potentialul client este mai inclinat sa caute online informatiile necesare, atunci cand are nevoie de ele, decat sa actioneze urmare a ascultarii/ vizualizarii unei reclame.

Conform cercetarilor specialistilor in marketing online, promovarea afacerii prin site-ul propriu (pentru firmele ce folosesc si alte canale de promovare decat cel online) va aduce un plus semnificativ de clienti: numarul acestora va creste cu minim 20%, putandu-se chiar dubla, in functie de specificul activitatii.

In aceasta perioada de scadere a consumului, importanta promovarii online devine prioritara, deoarece este principala si, in acelasi timp, cea mai ieftina cale de crestere a bazei de clienti si abordare a unor piete noi. Fiindca internetul este o lume fara frontiere si fiindca actionam intr-o piata globala, site-ul tau iti va aduce mai multi bani daca strategia ta de vanzare tinteste si pietele externe.

Acesta este primul sfat stop-criza al zilei, pe care noi ti-l oferim: gandeste-ti afacerea la nivel global si completeaza-ti site-ul cu versiunea in limba engleza, optimizata pentru gasirea la cautarea google. Este o investitie minora, care insa iti poate aduce mai multi bani decat indraznesti sa speri!

Daca te gandesti sa dezvolti un proiect strict pe internet, spune “Da!” magazinului online! Un magazin online presupune o investitie minima si, in plus, nu esti nevoit sa-ti faci stocuri dinainte: te poti aproviziona pe masura ce comenzile vin! Alege produse cu priza la clientii tineri, deoarece majoritatea internautilor au varste pana in 40 de ani.

Topul produselor care transforma un magazin online intr-o afacere de succes include: electronicele (calculatoare, laptop-uri, camere foto si video, telefoane mobile etc.), articolele sportive si pentru recreere, incaltamintea, cartile.

Asadar, nu mai astepta niciun minut, fiindca timpul inseamna bani: fii online!

Tags: afacerionlineonline


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Criza iti afecteaza afacerea? Fii online!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."