Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca slujba nu e, nimic nu e!



Traim in plina criza economica, preturile cresc, stirile alarmante din media ne naucesc. Parca suntem in asteptarea unui taifun, il vedem, dar nu stim daca se va abate asupra noastra. Desi unele intreprinderi au trimis oameni in somaj tehnic si ne tot intrebam ce va fi la anul, exista si vesti bune. Da, intre stirile alarmante sunt si cateva care anunta ca unele industrii sau afaceri prospera.

Sunteti unul dintre cei disponibilizati? Va este teama ca societatea unde lucrati va intra in faliment? Adunati-va puterile si resursele! Dupa cum stiti, speranta moare ultima, astfel incat, daca aceasta ramane, puteti gandi ca abia acum vi se deschid perspective noi. Nu degeaba se spune ca orice sut in spate este un pas inainte.

Daca slujba nu e, poate fi o afacere. O afacere proprie, un singur sef - adica dumneavoastra si un profit suficient de mare in aceste vremuri de restriste. Totul este sa nu va indatorati la banci si sa alegeti afacerea potrivita. Folositi resursele de care dispuneti si in special munca dumneavoastra.

Cum sa castigati cand altii pierd? Simplu: banii pierduti se duc undeva, adica cineva castiga. Spre exemplu, daca nu avem bani sa ne petrecem vacantele in strainatate, ni le vom petrece in pensiunile romanesti. La aceasta ora, foarte multe  locuri in pensiuni  sunt deja rezervate pentru perioada de Sarbatori. Abia mai gasesti un loc liber. Este o afacere care prospera.

Un alt domeniu avantajos este cel alimentar, cu o cerere care se va mentine, insa, cu siguranta, orientarea va fi catre produsele de baza mai ieftine: panificatie, lactate, legume, fructe etc. De asemenea, afacerile patiseriilor, gogoseriilor si covrigariilor merg ca unse.

In concluzie, in loc de taifun sa avem "vant la prora", cum spune marinarul!
 

Alege aici, din 101 idei de afaceri pe cea care sa te scoata de criza !

Tags: afacereafaceribanipensiuni


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Daca slujba nu e, nimic nu e!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."