Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune 9 afaceri pe care le poti demara cu bani de la UE



Stiati ca va puteti infiinta sau dezvolta o AFACERE PROFITABILA din FONDURI EUROPENE nerambursabile? Pana in 2013 se deruleaza mai multe programe de finantare nerambursabila precum:

- pana la 1.075.000 lei pentru investitii mici in sectorul IMM-uri prin programul "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile";

- 99 milioane de lei, pentru pentru plantatii pomicole sau cultivarea plantelor medicinale;

- maximum de 200.000 de euro destinate start-up-urilor.

Alegeti afacerea care va aduce profitul visat!

1. Nou! 47 noi idei de afaceri pentru 2010
Este timpul sa puneti pe picioare o afacere simpla si foarte profitabila?
Aveti acum la indemana 47 de idei de afaceri bune, la care dumnevoastra nu trebuie sa adaugati decat entuziasm si dorinta de a face bani. Cele 47 idei de afaceri “miraculoase” va stau acum la dispozitie! Cu ajutorul lor va puteti imbogati.

Miracolul consta in faptul ca aceste idei vin de la dumneavoastra. Ele sunt reunite in acest CD si va dezvaluie informatii pretioase si relativ usor de pus in practica.
Acest material este un izvor de informatie practica de afaceri astfel incat oricine sa poata aplica si reusi.

“La inceput am fost sceptica. Cand am primit cd-ul am fost, insa, surprinsa. Nu continea formulari vagi, ci propuneri concrete cu cifre. Mi-au placut multe dintre ele. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am scapat de saracie. Mi-am deschis o gogoserie si castig in jur de 5.000 de lei lunar net, in conditiile in care nu este amplasata chiar in centrul orasului.” Mirela Cristescu, Bucuresti.

Detalii despre 47 noi idei de afaceri pentru 2010

2. Cresterea viermilor de matase
Stiai ca piata externa este mare consumatoare de matase? Stiai ca cererea de matase din Romania este foarte ridicata? Iata o afacere care iti aduce venituri suplimentare cu efort mic: cresterea de viermi de matase. In plus, pentru a desfasura aceasta afacere esti subventionat de statul roman cu 12.000 ron, iar materialul de pornire (ouale viermilor de matase) este GRATUIT.

Doamna Mioara Mincu a descoperit prin experienta proprie cat de profitabila este o afacere cu viermi de matase. "Este o investitie extraordinara! Cu bani putini castigi foarte mult", spune dna Mincu.

“Intr-adevar, nu este nicio exagerare, deoarece cu un capital initial foarte mic poti incepe o afacere care aduce profit sigur, intr-un timp scurt! Un kg. de gogosi de matase se poate vinde cu pana la 30 USD la export.”

Afla mai multe despre cresterea viermilor de matase.

3. Cum sa castigi intre 400 si 40.000 de euro lunar muncind la domiciliu!
Desigur, criza financiara ne afecteaza pe toti intr-o mai mica sau mai mare masura. Multa lume isi pierde chiar locul de munca. Ce poti sa faci cand nimic nu mai merge? Ce si cum sa incepi? Cu ce bani? Sunt intrebari pe care fiecare om le are in minte, mai ales daca si-a pierdut locul de munca sau daca e pe punctul de a-l pierde.

Este simplu. Incepe o afacere chiar la tine acasa! Ai la indemana cd-ul - 17 Idei de Afaceri pe care le poti incepe la domiciliu.
 
”Castiga mai bine decat un dentist fara sa stai ani de zile in scoala pentru asta”!
„Imediat dupa ce m-am licentiat in Litere m-am straduit sa gasesc de lucru”, povesteste o intreprinzatoare de 31 de ani. “Am facut de toate: am fost ghid turistic, am facut traduceri... Nimic stabil, insa. Pana cand, intr-o zi, stand de vorba cu veterinarul ce are grija de cainele meu, mi-a venit ideea sa incep o activitate ce ma atragea tocmai datorita marii mele pasiuni pe care o am pentru toate animalele domestice. Nu stiam insa exact ce. Sfatul pe care mi l-a dat veterinarul a fost acela de a oferi servicii de tuns si toaleta pentru catei. Nu mi-a spus-o de doua ori. Timp de cateva luni, m-am dus la niste cunoscuti de-ai mei care au in Olanda o crescatorie de caini. Acolo am invatat sa tund de la o profesionista, caci este o munca care cu greu se poate improviza. Sfatul pe care mi-l daduse veterinarul era intr-adevar bun si pot sa-l dau si eu tuturor celor care vor sa deschida un magazin de articole pentru animale. Spalarea si tunsul cainilor este un mod foarte bun pentru a-i cunoaste si a stabili relatii cu clientii. Relatia cu clientii – acesta este avantajul adevarat pe care noi, micii operatori comerciali, il avem fata de supermarketuri.”

4. Confectionarea lumanarilor decorative si aromatice
De la nastere si botez, pana la cununia religioasa, de la evenimente fericite (Paste, Craciun, onomastica), pana la momente de relaxare, omul aduce in existenta sa lumina si aroma lumanarilor.

Ce piata aveti pentru desfacerea lumanarilor, a caror realizare este descrisa pas cu pas in lucrarea "Afaceri la cheie - Ghid practic pentru confectionarea de lumanari"? Lucrariea include, pe langa tehnogoliile a zeci de tipuri de lumanari decorative si aromatizate si cateva tehnologii noi de realizare a lumanarilor (ex. cele de cununie si botez).

Afaceri cu lumanari decorative incepute cu o investitie de 100 $.
In urma cu cativa ani, sotii T. din Bucuresti erau in cautarea unei afaceri simple, care sa presupuna o activitate manuala, deci fara investitii in echipamente sau utilaje. S-au orientat spre confectionarea de lumanari decorative si aromatizate.

”Ne-am gandit ca merita sa investim 100 de dolari sa vedem ce sanse are afacerea aceasta cu lumanari decorative”, povesteste dl T. Activitatea a inceput in bucataria apartamentului propriu, unde cei doi soti au produs doua sortimente de lumanari decorative(lumanari taiate si lumanari plutitoare) cu care s-au prezentat la un targ de suveniruri. “Noi ne-am dus la targul acela doar ca sa vedem potentialul afacerii cu lumanari decorative. Si ne-am trezit ca primim o comanda de 1.000 de lumanari decorative de la un mare lant de magazine, comanda pe care nu am putut s-o onoram. Oricum, la targul acela am vandut tot. Am vandut pana n-am mai avut, adica lumanari decorative in valoare de cca 1.000 de dolari. Stau si ma intreb ce ar fi insemnat sa aparem atunci cu modelele pe care le avem acum."

Mai multe despre confectionarea lumanarilor.

5. 101 Idei de afaceri foarte profitabile
Un cd care va ofera:
- afaceri de mica productie, care nu necesita cunostinte de specialitate si pe care le puteti incepe imediat!
-  afaceri foarte profitabile unde nu mai trebuie sa alergati dupa clienti, pentru ca vanzarea produselor este asigurata din start
Sunt 101 oportunitati din cele mai variate domenii, care necesita un capital de start super-accesibil si al caror know-how va este perfect la indemana.

Spre exemplu, Florin Zamfir isi aminteste cum a infiintat cu succes o mini-editura de nisa, motivat de faptul ca in urma cu niste ani nu avusese bani sa isi cumpere un pachet de biscuiti;

- Adi si Jean Matei, doi pasionati de munte, povestesc cum au facut primele hanorace din fas si puf de perna (adevarate bijuterii de inginerie), ajungand acum sa colaboreze cu mari firme de profil din S.U.A.;

- Teodor Leustean produce boltari pentru locuitorii din Rasnov si din comunele invecinate, bazandu-se strict pe publicitatea orala.

Stim, pare incredibil, dar asemenea activitati chiar exista si ele se regasesc printre cele 101 afaceri prezentate pe CD-ul " 101 Idei de Afaceri ". 

6. Cultivarea de plante medicinale si aromatice in sistem ecologic
Infuzie de profit cu aroma de levantica din gradina ta. Agricultura la modul placut, practic si profitabil! Minimum 20.000 de euro castig anual!

Daca agricultura traditonala nu iti aduce bani, lanseaza-te in afaceri cu plante medicinale si aromatice! Un alt tip de agricultura: mai placut, mai usor si foarte profitabil, mai ales ca este subventionata de stat. In 2008 s-au acordat 7.200.000 lei pentru sustinerea productiei de plante medicinale si aromatice.

Descopera toate secretele acestei afaceri in Ghidul practic pentru cultivarea plantelor medicinale si aromatice in sistem ecologic.

7. Atelier pentru mic mobilier
Un atelier pentru mic mobilier din lemn, PAL, PFL etc. este afacerea ideala pentru orice intreprinzator. Romanii sunt cunoscuti pentru maiestria cu care prelucreaza lemnul. Mobilierul confectionat in Romania este apreciat pe plan international.

Aveti nevoie doar de un material lemnos, de un minim de cunostinte de prelucrare si de multa pasiune. Daca va place ceea ce faceti si aveti talent, succesul si profitul nu vor intarzia sa apara.

99 de proiecte pentru realizarea de mic mobilier este bonusul dvs. special la achizitionarea Cd-lui " Atelier pentru mic mobilier".

8. Ferma pentru cresterea melcilor
In Romania sunt conditii prielnice cresterii melcilor (seminaturale), fara investitii initiale mari. In plus, cele doua specii cautate de catre cunoscatori, Helix Pomatia si Helix Aspersa aspersa se adapteaza foarte bine cresterii intensive in ferme autohtone.

Exista o piata extraordinara in Europa pe care puteti ajunge foarte usor. Kilogramul de carne de melc se vinde cu preturi intre 1 si 4 euro, iar tendintele sunt de crestere. Fa-ti acum o ferma de melci!

9. Stand de sucuri naturale
Plin de vitamine, sucul de citrice este mai atractiv decat orice alt suc. Este cautat pentru ca nu contine chimicale, iar faptul ca este produs chiar in prezenta clientului este dovada certa a naturaletii lui.

Standul se poate construi din materiale ieftine, iar amplasarea este la alegerea dvs. In plus, in lucrare gasiti si proiectele de constructie a 2 tipuri de standuri. Aflati mai multe despre cum sa deschideti o afacere profitabila cu sucuri naturale!


Tags: idei de afaceriafacereafaceriatelier mobiliervirmi de mataselumanarisucuri naturaleferma melcicresterea melcilorcultivare plante medicinale


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cele mai bune 9 afaceri pe care le poti demara cu bani de la UE
Rating:
Nota: 4.05 din 11 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

1ComentariiAdauga comentariul tau

1
tudor mariean 12-Dec-2009
ma intereseaza cresterea viermilor de matase. Unde ma pot adresa pentru a lua oua si puieti de dud.Am spatiul necesar. Si daca puteti dati mai multe detalii.
+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."