Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Francize - Deschideti un chiosc Rodipet!



Activitatea principala consta in distributia de presa (publicatii locale si nationale, cotidiene si periodice) si produse complementare: produse de birotica si papetarie, cafea (ambalata, precum si prin intermediul unui expresor), tigari, guma de mestecat, racoritoare, snacksuri, reincarcare electornica pentru credite pre-paid si multe altele. Conform caracteristicilor de baza ale sistemului de franciza, produsele continute in oferta precum si preturile acestora sunt stabilite de catre francizor si nu pot modificate decat de catre acesta. Toate produsele sunt distribuite exclusive de francizor si de furnizorii agreati de acesta. Aprovizionarea este realizata zilnic prin intermediul retelei Rodipet de curierat formata din peste 300 autovehicole.

Idei de afaceri: De unde provine castigul?
Venitul dvs. consta intr-un comision de pana la 20% din valoarea totala a vanzarii, comision care va este livrat la sfarsitul lunii. Din suma reprezentata de acest comision, aveti de acoperit urmatoarele cheltuieli lunare: chiria pentru suprafata de aproximativ 5 mp, conexiunea GPRS, energia electrica, salariul vanzatorului, taxa de franciza (149 euro), alte cheltuieli optionale.
Facturarea se va face zilnic concomitent cu livrarea produselor, iar termenul de plata va fi de 7 zile. In fiecare dimineata, cand produsele noi sunt livrate, cele vechi care nu s-au putut vinde vor fi returnate francizorului prin intermediul sistemului de retur.

Idei de afaceri: Pentru a deveni francizat Rodipet trebuie sa:
– detineti o firma (SRL, PFA, AF)

Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 

– identificati o locatie intr-o zona cu vad comercial (aflata in proprietate publica sau privata care sa poata fi inchiriata)
– alegeti una din locatiile propuse de Rodipet sau sa detineti o locatie (un spatiu comercial sau un spatiu neamenajat)
– lasati o garantie conform legistlatiei in vigoare in valoare de 10.000 lei sub forma unui CEC sau BO cu data in alb
– furnizati toate documentele necesare semnarii contractului
Mai trebuie sa aveti: certificatul de inmatriculare al companiei (copie), decizia judecatoreasca de infiintare a firmei (copie), statutul sau actul constitutiv al firmei (copie), contractul de inchiriere/proprietate pentru locatia respectiva (copie), autorizatia de constructie a imobilului (daca este cazul). In cazul in care se doreste amplasarea chioscului Rodipet intr-o locatie apartinand domeniului public este foarte important sa se verifice posibilitatea inchirierii acelui spatiu la primaria locala/de sector inaintea formularii cererii de semnare a contractului de franciza.

Chioscul necesar desfasurarii activitatii va este livrat de Rodipet. Acesta are o amprenta la sol de 5 mp, incadrandu-se in categoria constructie temporara, categorie de constructii pentru care nu este necesara autorizatie de constructie. In acest caz este suficienta aprobarea pentru modelul respectiv de chiosc si inchirierea spatiului (din proprietate publica sau privata). Pentru zonele excesiv de aglomerate este disponibila o varianta de chiosc de dimensiuni mai mici. Afisarea produselor se realizeaza pe intreaga fatada precum si pe interiorul usilor utilizand la maximum spatiul disponibil. Design-ul permite utilizarea unei portiuni de cca 60% din spatiul disponibil (vitrina, raftul pentru tigari, vitrina frigorifica, spatiu pentru depozitare; spatiul ramas de 40% este rezervat pentru lucratorul comercial conform reglementarilor in vigoare.

Pentru mai multe detalii apasa aici

Abonati-va acum GRATUIT
la cele 12+2 reviste de specialitate!
Click aici!

 

 


Tags: francizeidei de afaceriinfiintare firmaafaceri la cheiefrancizapiataplan de afaceribusinessrodipet


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Francize - Deschideti un chiosc Rodipet!
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

Pastrati-va reputatia in mediul online

de Www.ideideafaceri.ro
Prezenta online este obligatorie in mediul de afaceri, fara de care firma dvs. "nu exista". Trebuie pastrata o reputatie favorabila pentru a ne creste...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Sumar Seminar Online - Granturi POS DRU 2010

de Organizator: Rentrop & Straton
Generalitati In luna iunie a acestui an sunt programate o serie de apeluri de proiecte pentru principalele scheme de finantare tip grant ale POS...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Fermierii pot depune online cererile de plata pe suprafata Bucuresti

Aplicatia de depunere online a cererilor de platape suprafata- IPA online - este disponibilapentru fermieri, incepand de luni, a anuntat Agentia de...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Cum sa speculezi tendintele pe timp de criza, utlizand directii date de altii?

de Cristina Zgheran
Cum sa speculezi tendintele pe timp de criza, utlizand directii date de altii?Guideline-Uri pentru piata financiar-bancare. Sunt inca directii si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."