Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Testeaza gratuit “Consilierul Contabilitate”



Testeaza gratuit “Consilierul Contabilitate”

Este inceputul succesului pentru cariera ta!


Cui nu-i plac lucrurile gratuite? De cele mai multe ori, insa, ori raman promisiuni neonorate, ori se dovedesc a avea calitate proasta, din categoria: “pe-afara-i vopsit gardul…”. Ce are special “Consilierul – Contabilitate”? Faptul ca nu dezamageste, iar cu trecerea timpului va capata plusuri, aprecierea ta!

Cuvantul care are greutate: TESTEAZA! Nu esti convins ca este ceea ce iti trebuie? TESTEAZA! Nu crezi ca exista varianta mai buna decat crosul nesfarsit pe forumurile de contabilitate? TESTEAZA! Poti si trebuie sa ai curajul sa faci asta! Nu pierzi nimic, dar ai posibilitatea sa te regasesti in sfarsit pe tine! Da, este posibil sa respiri normal, sa pasesti altfel decat in fuga, sa ai un raspuns pentru orice intrebare, doar deschizand “Consilierul – Contabilitate” la capitolul de care ai nevoie!

La cererea ta de TESTARE GRATUITA vei primi lucrarea perfect actualizata din punct de vedere legislativ si intesata cu diverse studii de caz, spete, definitii, modele, formulare, trimiteri legislative, explicatii ale unor termeni, plus sfaturi, recomandari, tipsuri – smecherii… legale, desigur – ale Colectivului de Autori, specialisti cu reputatie si experienta (800 de pagini de informatii structurate inteligent).

In plus, vei descoperi cadoul nostru editorial, felul nostru de a-ti multumi pentru increderea pe care demonstrezi ca o ai in “Consilierul – Contabilitate”, brosura in format pdf “Cum sa va eficientizati activitatea financiar-contabila”.

Pastila perfecta pentru o Contabilitate fara dureri de cap

In mod clar, judecand dupa interesul cu care citesti aceste randuri, ai nevoie de un tratament profilactic pentru evitarea durerilor de cap, capatate la intocmirea ultimelor situatii financiare, in care esti inca teleportat!

Client al “Consilierului – Contabilitate” sau pacient al Clinicii de Urgenta fiscal-contabile? Alegerea este simpla. “Consilierul – Contabilitate” se ofera clientilor preventiv, in doza lunara, astfel incat sa nu ajunga… pacienti!

Te invit cu mare drag sa TESTEZI “Consilierul – Contabilitate”. Vei fi incantat sa elimini durerile de orice natura! Ai nevoie de el si numai TESTANDU-L imi vei da dreptate!

Cum sa cunosti “magia” raspunsurilor corecte si profitabile pentru tine

Pana cand sa ne accesorizam cu Monitoare Oficiale? Gem rafturile din biroul tau de hartii ingalbenite, greu de depistat “care” si “ce”?... “Consilierul – Contabilitate” iti scoate magistral din maneca asii pentru o contabilitate perfecta! Este o lucrare eleganta, concisa, structurata uimitor, astfel incat gasesti oricand, orice, cu explicatii convingatoare si profesioniste. Ia lucrarea in brate si convinge-te! TESTEAZ-O punandu-i intrebari ca unui oracol! “Magia” se afla intre copertile ei! Incearc-o timp de 10 zile si vezi daca functioneaza!

Vei fi incantat sa verifici toate… vrajitoriile, care sa iti anuleze semnele de intrebare! Iar “frumusetea” incepe de fapt abia dupa ce vei spune “Da”, ca si intr-o legatura de suflet! Dupa ce vei face plata pentru aceasta lucrare care – sunt sigura – va fi pentru tine exact ceea ce ai asteptat, te vei bucura de un intreg pachet de beneficii!

Alege sa TESTEZI “Consilier – Contabilitate” cu exigenta si rigurozitate! Poate ca acum te astepti sa obtina nota de trecere, dar dupa TESTAREA GRATUITA de 10 zile o vei considera o lucrare… de nota 10! In plus, garantam ca, una peste alta, “Consilierul – Contabilitate” stimuleaza dragostea pentru aceasta profesie si dorinta de a te afla printre cei mai buni in meseria ta!

Cu stima,
Alina Semeniuc
Manager Produs Consilier Contabilitate

Pentru comenzi sunati la Serviciul Clienti 021.209.45.45 sau apasa aici



Tags: contabilitatelegea contabilitatiicontaMonitorul OficialTVAcod fiscalfacturifinanciarcontabilulMinisterul Finantelorconsultant fiscal


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Testeaza gratuit “Consilierul Contabilitate”
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Pentru cei care obtin venituri din activitati independente: Declararea contributiilor sociale

de Www.fiscalitatea.ro
In continuare, va prezentam care sunt conditiile care se aplica in 2012 in ceea ce priveste contributiile sociale obligatorii pentru persoanele care...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Informatii utile privind registrul-jurnal de incasari si plati

de Www.contabilul.ro
Va oferim astazi mai multe informatii esentiale in ce priveste gestionarea registrului-jurnal de incasari si plati, incepand prin a va reaminti ca...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Drepturile si obligatiile unui expert contabil intr-un caz penal

de Www.contabilul.ro
Expertul contabil numit sa efectueze o expertiza contabila intr-un caz penal are urmatoarele drepturi: - Sa ia cunostinta de materialul...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Atestarea experientei profesionale pentru un PFA

Pregatirea sau experienta profesionala se atesta, dupa caz, cu documente cum sunt: diploma, certificatul sau adeverinta, prin care se dovedeste...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."