Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri mici si cu bani putini, la domiciliu!



Iata o lista de patru idei de afaceri mici, cu bani putini si care pot fi demarate si conduse de la domiciliul personal. Multi cauta astfel de oportunitati de afaceri si multi cred ca munca la domiciliu nu exista si cei care promit asemenea posturi sunt persoane care nu doresc decat sa isi pacaleasca „candidatii” prin virarea unor sume de bani in conturile lor. Este total adevarat ca exista asemenea situatii neplacute pe piata si de aceea, cea mai sigura modalitate de a va apuca de afaceri la domiciliu este sa va deschideti una personala.
 

4 idei de afaceri numai bune pentru oricine detine timp, dedicatie si motivatie sa reuseasca in lumea aspra a antreprenoriatului:
 
1. Comert pe eBay cu diverse bunuri. Optiunile sunt infinite. Sa ne gandim putin la utilizatorii eBay care cumpara tot de pe eBay anumite produse la un pret derizoriu si apoi le repun in vanzare la un cu totul alt pret. Sau, sa ne gandim la utilizatorii care isi scot la vanzare vechiturile din poduri si garaj, din pivnita sau din casa strabunicii si fac bani frumosi. Nu uitati ca exista acea expresie pe marginea careia eBay-ul a fost in mare parte conceput  si care spune ca gunoiul unuia reprezinta de multe ori o comoara pentru un altul.
 
2. Mestesuguri diverse. Fie ca va ocupati de confectionare de papusi scumpe, de jucarii din lemn care se comercializeaza la preturi exorbitante la ora actuala sau va ocupati de productia de produse alimentare in casa dvs, toate pot fi vandute cu mare succes si va aduc idei de afaceri chiar la domiciliul personal, idei de afaceri mici si cu bani putini.
 
3. Reparatii calculatoare la domiciliu. Criza ne-a invatat sa devenim mai zgarciti si nimeni nu prea mai are tendinta sa arunce un calculator cand i s-a stricat o componenta. O ducem la o persoana care stie cum sa o repare si lucrurile reintra in normal. Ideile de afaceri din acest domeniu sunt profitabile si nu au cum sa dispara prea curand.
 
4. Freelancing. Iata castigatoarea dintre cele mai bune idei de afaceri ce se preteaza pentru munca la domiciliu. Programati, sunteti web designer, grafician, cunoasteti 1 limba straina si doriti sa predati sau sa traduceti, corectati texte, alcatuiti machete de brosuri si pliante, restaurati poze vechi, efectuati contabilitatea catorva firme, sunteti consultant de marketing online, optimizati website-uri pe SEO? Toate sunt viabile si sunt idei de afaceri mici, cu bani putini sau chiar deloc.

Tags: afaceriidei de afaceriafaceri miciantreprenoriat


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

4 idei de afaceri mici si cu bani putini, la domiciliu!
Rating:
Nota: 4.79 din 7 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"