Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri: matrimoniale pentru caini, restaurant unde iti gatesti singur, firma de stat la coada in locul tau



Hartie igienica imprimata cu chipuri de presedinti ori cu versuri. Sau, agentii de paznici pentru parcarile de cartier, dupa modelul "inchiriem Mos Craciun". Astea sunt numai cateva dintre ideile de afaceri postate de romanii inventivi pe site-uri specializate

Oameni absolut obisnuiti au demarat si desfasoara afaceri de succes in Romania! Cititi-le povestile de succes, inspirati-va din reusita lor! Si deveniti unul dintre ei!


"Eu insami am patit-o o data. Mi-am gasit portbagajul intredeschis si inauntru nu prea mai ramasese nimic. si de atunci ma scol de doua, trei ori pe noapte ca sa ma uit pe fereastra si sa vad ce mai face masina", povesteste Carmen Dragnea din Bucuresti, pe site-ul www.ideideafaceri.ro . Cine are cele mai bune idei de afaceri castiga o colaborare platita cu site-ul. Dar ce idee i-a venit lui Carmen? Daca tot se sparg atatea masini in Capitala, ar merge de minune sa-ti deschizi o afacere cu agentie de inchiriat paznici de parcari, in cartiere. Ceva in genul "inchiriem Mos Craciun". Paznicii "nu trebuie sa fie plini de muschi, dar nici piperniciti", zice Carmen. si ar putea fi inchiriati si de particulari cu masini mai scumpe. "Paznicul ar urma sa se prezinte la post in fiecare seara, de la orele 11 pana la 7 dimineata. Va iesi periodic din ghereta sa se plimbe pe langa masini, pentru a se face vazut de eventualii spargatori. Daca observa ceva suspect, el nu trebuie decat sa strige la spargatori sau sa declanseze o alarma auto care sa alerteze locatarii. Nu trebuie sa se ia la bataie cu hotii, ci doar sa actioneze psihologic asupra lor, prin simpla lui prezenta". Paznicul ar putea supraveghea foarte bine cam 40 de masini, iar agentia ar castiga bani frumosi daca fiecare proprietar ar plati 15 lei pe luna.

Oameni absolut obisnuiti au demarat si desfasoara afaceri de succes in Romania! Cititi-le povestile de succes, inspirati-va din reusita lor! Si deveniti unul dintre ei!

Orice om foarte, foarte rabdator poate avea firma de stat la coada

Mioara Manea din Craiova are o idee si mai nastrusnica: agentie matrimoniala pentru caini de rasa. Poate suna ciudat, dar in ultima vreme tot mai multi stapani de caini intreaba de servicii de genul acesta. Mioara a gandit afacerea asa: "O baza de date cu informatii despre cainii de rasa pe care stapanii ii cresc fie pentru companie si paza (caini din categoria a II-a), fie pentru concursuri de frumusete sau aptitudini (categoria I). Baza de date ar fi impartita pe aceste doua categorii, iar in cadrul fiecareia patrupezii ar fi impartiti pe rase, urmand sa fie indicate numele, varsta, adresa proprietarului, pretul montei (daca se achita in bani sau in natura) si perioada in care cainele este disponibil. La cainii de categoria I se trec si arborele genealogic, tara de provenienta, concursurile unde au fost premiati, precum si canisa. Publicitatea agentiei se poate face in revistele de specialitate. Tot de acolo se recruteaza si clientii (stapanii cainilor) care vor sa figureze in baza de date, contra sumei de 20-40 lei. Agentia poate colabora cu cabinetele veterinare si cu magazinele de animale pentru a-si largi baza de date".

Oameni absolut obisnuiti au demarat si desfasoara afaceri de succes in Romania! Cititi-le povestile de succes, inspirati-va din reusita lor! Si deveniti unul dintre ei!

Alta craioveanca viseaza sa revolutioneze statul la coada, inventand "firma de stat la coada in locul tau". Se adreseaza mai degraba micilor patroni care nu mai au timp sa-si dezvolte afacerea fiindca pierd ore pe la ghisee. Sau celor satui de birocratie. "in Romania oamenii au cultul patronatului; romanii adora sa fie socotiti patroni. O parte dintre societatile infiintate nu au avut activitate niciodata.

Folosim capitalul timp (pentru statul la cozi in locul clientului) pentru consemnarea capitalului social, pentru plata taxelor judiciare de timbru, a taxelor de inmatriculare, pentru completarea dosarului, pentru depunerea lui la Pompieri, Mediu, Sanatate Publica, pentru completarea formularelor de inmatriculare si inscriere mentiuni", scrie Simona Macesanu din Craiova. O astfel de firma isi poate deschide oricine, fara sa aiba neaparat studii juridice - o poate face "orice persoana cu timp si rabdare din belsug".

Sursa: Gandul


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Idei de afaceri: matrimoniale pentru caini, restaurant unde iti gatesti singur, firma de stat la coada in locul tau
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."