Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O adevarata masina de facut bani



La inceputul anilor '90, romanul de rand, cinstitul lucrator de la 08.00 la 16.00, devenea tinta micilor escrocherii, a gainariilor de (la) colt de strada, unde niste "intreprinzatori" de bine - cum se spunea la vremea aceea - luau ochii si banii credulilor la o... alba-neagra. Tot atunci, nu exista parter de bloc care sa nu aiba cate un "slot-machine", adica un joc mecanic, cu maneta.

In acelasi timp, la alte colturi de strada, consumatorul obisnuit cu salamul cu soia, cu crevetii vietnamezi si cu "zmeurata" cu miros (si gust) de detergent de vase descoperea dozatoarele de sucuri care aveau in comun cu fructele numai culoarea si aceasta obtinuta, desigur, prin procedee de sinteza.  

Fie este vara si vrem sa ne racorim,  fie este iarna si avem nevoie de vitamine, e musai sa ne hidratam sanatos. Un stand de sucuri naturale reprezinta, o adevarata masina de facut bani dar 100% cinstiti.


Fata de dozatoare, standurile de sucuri
naturale sunt 100% sanatoase iar, spre deosebire de alba-neagra, clientul nu este catusi de putin pacalit din moment ce fructul este stors chiar in prezenta lui. Singura asemanare cu jocurile mecanice ar putea fi maneta pe care o actionezi cand storci citricele. Numai ca, in comparatie cu un castig putin probabil la alinierea de numere sau de lamai desenate, in

cazul standului de sucuri naturale, castigul este sigur, este cat se poate de palpabil. Si cel care vinde si cel care cumpara sunt 100% multumiti.


Mai mult decat atat, un astfel de echipament costa cateva sute de euro care se amortizeaza
din prima luna. Storcatorul este cat se poate de simplu: nu tu circuite integrate, nu tu componente sofisticate care sa se strice si pentru a caror reparare trebuie sa astepti cu zilele.

Daca standul tau este amplasat in zone aglomerate, poti delecta cu excelentele si sanatoasele sucuri naturale zeci sau sute de trecatori. Sau, daca standul este in incinta unui strand, ai dat lovitura!  Nu ar suna bine: "Stand la strand"? In scurt timp, iti poti inmulti numarul de standuri astfel incat vei acoperi cat mai mult dintr-o cerere care nu va inceta sa creasca. Si cum ar putea sa nu fie asa din moment ce prepari sucul in prezenta clientului.


Nu
faci prestidigitatie, nu ii promiti mare cu sarea ci "numai" racoare si sanatate cu date dovedite 
stiintific: portocala si grapefruitul contin 87,6% apa, 26 miligrame de calciu, 20 miligrame de fosfor, 0,3 miligrame de fier si nu mai putin de 30 de miligrame de vitamina C!!!

Cum poti intra in posesia acestei masini de facut bani? Afla din Stand de sucuri naturale!

de Alexandra Stanescu


N.R. Puteti desfasura activitatea ca persoana fizica autorizata si deci nu veti plati temutul impozit forfetar din cauza caruia se inchid zeci de firme.

Tags: sucuri naturalebaniidei de afaceriafaceri la cheieafaceri


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

O adevarata masina de facut bani
Rating:
Nota: 5 din 4 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"