Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stoarceti rapid esenta celor mai mari profituri



Aveti putini bani de investit si vreti sa obtineti rapid profit? Doriti o afacere simpla si banoasa? Sucul natural este solutia.  Intampinati o vara fierbinte cu sucuri racoroase!  O afacere cu sucuri naturale este profitabila iar investitia nu este deloc mare – cca 700 euro.

Avantaje ale afacerii

● Este o activitate simpla, cu investitie redusa, la indemana oricui.
● Profitul apare imediat. Amortizarea investitiei se face in prima luna de functionare. Trebuie sa aveti doar standul, presa, materia prima si autorizatiile necesare si puteti incepe sa vindeti suc.


● Materia prima este la indemana si o puteti procura si din hipermarket-uri.
● Afacerea este flexibila. Pentru a avea cele mai mari vanzari este indicat sa amplasati standul intr-o zona cu trafic intens (spre exemplu, pe plaja, in gara, intr-un parc, la intrarea unui mare magazin sau in holul unui cinematograf etc.).
● Spatiul este ieftin datorita dimensiunilor mici ale standului.
● Va puteti extinde rapid! Puteti deschide cu usurinta mai multe standuri. Cu cat vindeti mai multe pahare de suc, cu atat castigati mai mult.

Ati remarcat cu siguranta prezenta in diverse statiuni sau supermarket-uri a unor mini-standuri unde intreprinzatori ingeniosi desfasurau acesta afacere extrem de simpla: inarmati cu o presa manuala de stors citrice, acestia ofereau doritorilor, pe loc, un suc natural de portocale, grapefruit sau lamai, la pretul de 4-5 lei paharul de 200 g. Mainile agile ale vanzatorului taiau portocalele, le introduceau in presa de fructe si in cateva secunde sucul era gata pregatit, pe masa.

Un asemenea suc racoros de citrice, obtinut din fructe stoarse in prezenta clientului, exercita o atractie maxima (mai ales in timpul verii), ca urmare este de inteles succesul de care se bucura aceasta oferta.

„Stand de sucuri naturale”, este ghidul care va destainuie toate secretele pentru a stoarce bani din portocale, grapefruit si alte fructe. Are o structura  practica si cu adevarat profesionista – in format electronic. De la imaginea standului si a persoanei care se ocupa de vanzare si pana la modalitatile de promovare a sucului, suntem permanent alaturi de dvs.

Beneficiati acum oferta speciala: 50% reducere de pret pentru Stand de sucuri naturale!



Tags: afaceriidei de afacerisucurisucuri naturaleportocalesuc de portocale


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Stoarceti rapid esenta celor mai mari profituri
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"