Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dosare de afaceri - Servicii de depozitare



“Debaraua noastra este plina!” – este o fraza care se aude foarte des. Oamenii isi pun problema unde sa depoziteze pe timpul verii echipamentul de schi al celor cinci membri ai familiei. Sau unde sa pastreze pe timpul iernii bicicletele, cortul si barca gonflabila. Si cum sa procedeze cu gramada de jucarii si hainute ramase neutilizate de cand cel mic a crescut.

Si intreprinzatorii au probleme asemanatoare: o societate care vinde bijuterii cauta un depozit pentru cele 5.000 de cutii de ambalaj in forma de inimioara; pentru un comerciant de anvelope second-hand, garajul in care isi pastra marfa a devenit neincapator; iar o mica editura are nevoie de un spatiu pentru tirajele nevandute, care vor fi lichidate mai tarziu, la urmatorul targ de carte.

Ai strabatut intreg orasul in cautarea unei spalatorii auto? Stop!  Acum poti avea propria SPALATORIE AUTO. Descopera o afacere de succes cu costuri minime! Click aici!

Ce-i de facut? Mutarea intr-un spatiu mai mare nu este cea mai buna solutie, pentru ca nu are rost sa platesti una-doua camere in plus doar ca sa tii in ele lucruri la care umbli, in cel mai fericit caz, o data la cateva saptamani. Alternativa? Apelarea la profesionisti intr-ale depozitarii. Unitatile de tip self-storage pot pune la dispozitie, intr-o maniera flexibila, orice spatiu dorit, in conditii foarte rezonabile. Ele ofera localuri aerisite, intretinute, incalzite si uscate, securizate – conditii care nu sunt specifice, in general, subsolurilor caselor si garajelor. Cu o utilizare optima a spatiului, este posibila depozitarea pe o suprafata de numai 8 mp a intregului mobilier dintr-un apartament de doua camere. Pretul: in jur de 12 $/mp/luna, daca luam in calcul tarifele practicate pe piata din S.U.A.

Idei de afaceri - Servicii de depozitare

NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

Informatii pe scurt(*)
Capitalul de pornire...............………..20.000-100.000 $, pentru un depozit de 500-1.500 mp. 10% din aceasta suma trebuie alocata publicitatii
Profit mediu inainte de impozitare.......4.300 $ pe luna
Potential de crestere...........afacerea se poate dezvolta doar in orasele mari
Situatia pietei...............serviciul are potential, cu conditia unei promovari initiale adecvate
Factori de risc..........gasirea spatiului potrivit, castigarea increderii clientilor
Desfasurarea afacerii ca o a doua ocupatie....nu este posibil

*cifrele se refera la piata din S.U.A.

Idei de afaceri - Servicii de depozitare

Situatia in Europa
In general, in Europa, un asemenea serviciu de depozitare este oferit de firmele specializate in mutari de mobilier. Dar a apela la aceste firme pentru depozitarea unor bunuri presupune cateva dezavantaje majore:
1. Orarul de functionare
Deoarece majoritatea depozitelor functioneaza ca activitate secundara in cadrul firmelor de mutari, programul lor de functionare este identic cu al acestora, ceea ce inseamna de luni pana vineri, in intervalul 8.00-17.00.  In afara acestui program, accesul la spatiul de depozitare este imposibil.
2. Sistemul de rezervare
Daca un client doreste sa depoziteze ceva, este necesar sa contacteze firma cu cel putin doua zile inainte si sa precizeze data exacta la care doreste sa faca depozitarea. I ar  la recuperarea lucrurilor deja depozitate trebuie sa procedeze la fel.
3. Manipularea dificila

Majoritatea societatilor de acest tip ofera ca spatiu containere de lemn. Acestea sunt stocate pe trei etaje, in rafturi suprapuse. Este imposibil de ajuns la containerele din partea superioara fara un ajutor din exterior. Un angajat al depozitului trebuie sa coboare mai intai cutia cu ajutorul unui elevator si aceasta operatie este taxata separat.

Pentru mai multe detalii apasa aici


Tags: afaceriidei de afaceriservicii de depozitare


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Dosare de afaceri - Servicii de depozitare
Rating:
Nota: 5 din 3 voturi

Articole conexe

16 idei de afaceri pentru 2013, idei cu sanse de viitor!

Unele idei de afaceri sunt ideale pentru 2013 si detin sanse serioase de viitor. Cei care le vor valorifica vor miza pe produse si servicii cerute in...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Idei de afaceri online de initiat in 2012

de Www.ideideafaceri.ro
Exista numeroase idei de afaceri online care merita demarate in anul 2012. Multe sunt idei in care se pot investi bani putini si care pot oferi...
Management si afaceri
Citeste mai departe

19 idei de afaceri pentru 2012, afaceri la cheie la oferta limitata!

Ideile de afaceri care vin si cu dosare explicative detin sanse si mai mari de profitabilitate. Acestea sunt afaceri la cheie care ne ajuta sa...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Prestarea excelenta a serviciilor (video)

de Www.consiliertv.ro
O strategie, oricat de buna ar fi, trebuie implementata. Pentru aceasta, este nevoie, in primul rand de identificarea celor mai potriviti angajati...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"