Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2008



Fii expert in Codul Fiscal! Discuta pe picior de egalitate cu reprezentantii Ministerului de Finante fara sa fii sanctionat! Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 te invata cum!

Vine in control Garda Financiara ? Avand Consilierul la tine nu-ti vei mai face probleme. Invata ACUM sa eviti omisiunile sau erorile de inregistrare contabila!

Taxe & Impozite in 2008

...taxe si impozite prea multe? Prea mari?
Profita de experienta specialistilor si invata sa platesti Statului, in perfecta legalitate, taxe si impozite minime. Adica exact ce si cat se cuvine, nici 1 ban in plus! Aplica strategii legale cu efect economic garantat pentru buzunarul tau!

...legislatia referitoare la taxe si impozite ti se pare neclara, incompleta, interpretabila?

NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

O echipa de experti in contabilitate si fiscalitate despica firul in 4 pentru dvs. Iti ofera pe tava oportunitati ascunse de textul ambiguu al legii, vizibile doar ochilor de specialist in fiscalitate. Te invata cum sa aplicaci legea in favoarea buzunarului tau.

...inopinat sau anuntat, controlul Garzii Financiare iti rapeste linistea?
Inceteaza sa mai alimentezi fondul de premiere a inspectorilor care vin in control, cu amenzi pe motive inchipuite! Cum? Aplicand tehnici secrete, cunoscute doar "in interiorul sistemului" si impartasite acum de catre specialistii in taxe si impozite. Imagineaza-ti un inspector "interzis" cu propriile-i arme! Incredibil, dar cat se poate de adevarat! Verifica!

Stii sa aplici legea in favoarea ta? Avand Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2008, vei fi mereu informat despre legislatia la zi si normele metodologice de aplicare!

Toate problemele de fiscalitate vor deveni istorie alaturi de Consilier – Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 ! "Consilierul" iti ofera sute de modalitati de rezolvare a problemelor care te impiedica sa iti atingi obiectivele. O echipa de specialisti fiscali cu experienta practica si teoretica de referinta iti stau la dispozitie permanent cu un raspuns strict referitor la problema ta. De la A – "Accize" pana la Z – "Zone defavorizate" , Consilierul – Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 iti ofera toata informatia de care ai nevoie pentru a-ti desfasura cu inteligenta activitatea.

Consilierul – Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 reprezinta un serviciu complet de informare si consultanta contabila fiscala pus in slujba ta! Abonamentul contine:

#1 Lucrarea de baza - un biblioraft cu peste 500 de pagini ce cuprinde intreaga informatie care te intereseaza referitoare la taxe si impozite

#2 Serviciul de Actualizare pe 12 luni – sistem ce iti permite mentinerea informatiei de specialitate la zi si elimina stresul generat de nesiguranta aplicarii legii in ultima ei varianta;

#3 Consultanta de specialitate GRATUITA si personalizata, prin email, telefon sau in scris, pentru problemele care te framanta !

#4 Serviciul GRATUIT INFOLEX prin care poti solicita si obtine rapid documente, legi si acte normative din sfera de interes a contabilitatii si fiscalitatii. Le primesti in termen de maximum 3 zile de la solicitarea prin e-mail, fax sau posta.

#5 Newsletter-ul GRATUIT "Actualitatea Legislativa" care insoteste fiecare Actualizare. Un supliment lunar care iti aduce un plus de informatie. Iti sunt semnalate noi aparitii legislative, acte normative, proiecte de legi referitoare la taxe si impozite sau care au doar implicatii in zona fiscala.

Cadourile ce insotesc Consilierul
Taxe si Impozite pentru Contabili 2008

Iti oferim doua cadouri editoriale foarte utile in activitatea ta, de negasit in alta parte. Vestea buna este ca, indiferent de decizia pe care o vei lua dupa expirarea celor 14 zile de testare gratuita, cadourile raman in posesia ta. Drept multumire pentru timpul si atentia acordate produsului nostru. Cele 2 CADOURI speciale sunt:

#1 RAPORTUL SPECIAL "Strategia razboiului total declarat impozitelor"
Aduce precizari privind:

  • Cum trebuie sa te porti cu inspectorii fiscali "recalcitranti";
  • Cum poti micsora riscul unui control inopinat al Fiscului;
  • Cand este cazul sa soliciti chiar tu un control fiscal;
  • Comportamentul in caz de control, inclusiv tehnici de reducere a zonei controlate;
  • Intrebarile la care nu esti obligat sa raspunzi direct;
  • Slalomul printre termenele-limita fara sa platesti penalitati.

#2 Catalogul privind clasificarea si durata normala de functionare a mijloacelor fixe

Este indispensabil celor interesati de:

  • Structurarea pe grupe, subgrupe, clase si subclase, uneori chiar si in familii, a mijloacelor fixe;
  • Identificarea mijlocului fix si a stabilirii duratei normale de functionare:

- codul de clasificare;
- denumirea grupei, subgrupei, clasei, subclasei si a familiei;
- durata normala de functionare.

Incearca! Consilierul – Taxe si Impozite pentru Contabili 2008. Si daca te-ai convins ca merita atentia ta, aboneaza-te! Fii alaturi de cei peste 15.250 de abonati care utilizeaza zi de zi Consilierul – Taxe si Impozite pentru Contabili.

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2008
in date si cifre

 

  • peste 500 de pagini cu definitii, reglementari legislative si sfaturi competente
  • 100 de studii de caz (spete)
  • 170 de modele de calcul
  • peste 80 de modele de formulare

Consilierul – Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 reprezinta un serviciu complet de informare si consultanta contabila fiscala pus in slujba ta! Testeaza-l acum, GRATUIT, timp de 14 zile.




Tags: contabilitatelegea contabilitatiicontaMonitorul OficialTVAcod fiscalcodul fiscal 2008facturifinanciarcontabilultaxe si impoziteconsultant fiscal


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 2008
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Casa de marcat electronica fiscala. Conditii care obliga la emiterea bonului fiscal

Analizam, prin cele ce urmeaza, cazul unei societati X care detine un magazin prin care efectueaza comert cu echipamente hardware atat cu...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Cadouri eficiente fiscal pentru companii

Deoarece 8 martie bate la usa, companiile se pot orienta anul acesta catre o serie de cadouri eficiente fiscal. Mai exact, astfel de cadouri...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Retineri din salariu. Rate. Cotizatii (video)

de Www.consiliertv.ro
O institutie publica poate face retineri din salariu pentru CAR si cotizatia la Colegiul Medicilor? Legea Educatiei a fost modificata si conform...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Inregistrare diferente de pret (video)

de Www.consiliertv.ro
Un furnizor de materii prime ne-a trimis o factura cu diferente de pret in decembrie 2011. Diferentele au fost calculate conform clauzelor...
Contabilitate si fiscalitate
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."