Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cu cat poate creste salariul minim



Potrivit unor declaratii facute de premierul Victor Ponta in cadrul unei emisiuni prezentate la Romania TV, salariul minim ar putea creste de la 700 la 800 de lei.
 
Astfel, acesta a precizat: "Vrem sa crestem salariul minim, in bugetul pe 2013, de la 700 la 800 de lei. Asta va aduce ceva fonduri la buget, nu mult, dar va aduce, asta si pentru ca acum, in mediul privat, avem un salariu de 700 de lei pe cartea de munca si restul in mana", a explicat premierul.
 
Majorarea salariului minim si celelalte modificari asupra bugetului pe 2013 propuse de Executiv vor fi discutate cu delegatia FMI, a mai spus premierul.
 
Premierul Victor Ponta a avut joi o intalnire cu presedintele Traian Basescu. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, premierul a avut o intrevedere cu presedintele pe tema apropiatei vizite a delegatiei Fondului Monetar International la Bucuresti.
 
''Primul-ministru Victor Ponta a avut astazi o intrevedere cu presedintele Romaniei Traian Basescu pe tema apropiatei vizite a delegatiei Fondului Monetar International la Bucuresti. in cadrul acestei intalniri s-au abordat si alte teme de importanta pentru anul 2013. intalnirea s-a desfasurat in cadrul institutional normal Guvern-Presedintie'', se arata in comunicatul Guvernului.
 
Reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek, a anuntat intr-un comunicat ca misiunea Fondului Monetar International, condusa de negociatorul-sef pentru Romania, Erik de Vrijer, va veni la Bucuresti pe 15 ianuarie, pentru cea de-a saptea si a opta evaluare a acordului stand by cu Romania.
 
"O misiune a FMI, condusa de Erik de Vrijer, va face o vizita la Bucuresti, in perioada 15 - 29 ianuarie 2013, pentru a desfasura cea de saptea si a opta evaluare a Acordului Stand By cu Romania. Misiunea FMI va discuta cu autoritatile romane evolutiile recente economice si de perspectiva, bugetul pentru 2013, progresele in reformele structurale, cat si politica monetara. Misiunea FMI va avea loc impreuna cu o echipa a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Concluziile vor fi facute publice la finalul misiunii", a declarat reprezentantul rezident pentru Romania si Bulgaria, Tonny Lybek.
 
Sursa: Agerpres
 

Tags: salariul minmpremierul victor pontafonduri la bugetmediu privat


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Cu cat poate creste salariul minim
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Neindeplinirea obiectivelor de performanta poate duce la concedierea salariatului?

de Blogul Specialistului
Da, este posibil, insa lucrurile sunt putin mai complicate. Sunt anumite proceduri pe care trebuie sa le respectam pentru a dispune concedierea...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Pasii pe care ii parcurgem in cazul concediilor de risc maternal

de Blogul Specialistului
Concediile de risc maternal se acorda conform reglementarilor OUG 96 din 2003 si a Normelor metodologice de aplicare a legislatiei in domeniu. 1....
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Invoirea salariatului nu ii suspenda contractul de munca si nu se inregistreaza in Revisal

de Adela Simonescu
Cu toate ca nu este reglementata in Codul Muncii sau in alt act normativ, invoirea reprezinta o notiune de care ne lovim adesea si pe care trebuie sa...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Care sunt elementele esentiale ale informarii la angajare?

de Adela Simonescu
Asa cum bine stim, orice persoana selectata in vederea angajarii trebuie sa fie informata cu privire la un anumit minim de informatii...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."