Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

NOU de la MMFPS pt mamele aflate in plata indemnizatie crestere copil - 30 ian 2009



De la MMFPS in sprijinul mamelor aflate in plata indemnizatie crestere copil:

Incepand cu data de 3 februarie 2009, mamele aflate in plata indemnizatiei pentru cresterea copilului si care au domiciliul in Bucuresti pot depune actele pentru recalculare in mai multe locuri. Pentru a fluidiza procesul de strangere a documentelor, persoanele beneficiare de indemnizatie crestere copil acordata in baza OUG nr.148/2005, cu modificarile si completarile ulterioare, care solicita recalcularea cuantumului indemnizatiei, pot depune cererea si adeverinta de la angajator privind veniturile realizate in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, completata conform prevederilor HG nr.1682/2008, atat la Agentia pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti, cat si la Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din sectoarele 1, 3, 4 si 6.

CAS, CASS, concedii medicale, somaj, pensii...
acum aveti toate raspunsurile la indemana!

...Click aici pentru mai multe detalii!

Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 

Pentru a veni in sprijinul mamelor din Bucuresti care beneficiaza de indemnizatie crestere copil, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale si Agentia pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti au semnat un protocol de colaborare cu DGASPC-urile din sectoarele 1, 3, 4 si 6. Protocolul este valabil in perioada 3 februarie – 30 iunie 2009. Adresele serviciilor specializate ale DGASPC-urilor la care se pot depune documentele pot fi descarcate aici. Aceleasi informatii, precum si programul de lucru cu publicul sunt afisate la sediile DGASPC-urilor si pe site-urile acestora.

Documentele pentru recalcularea cuantumului indemnizatiei pentru cresterea copilului sunt doar preluate si inregistrate de catre DGASPC si sunt transmise Agentiei pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti, institutie care asigura prelucrarea datelor si comunicarea cu beneficiarii.

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale va asigura instruirea personalului din cadrul DGASPC-urilor, iar Agentia pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti va pune la dispozitia acestora toate informatiile si, dupa caz, toate formularele necesare pentru recalcularea cuantumului indemnizatiei.


Mariana NEDELCU,

Secretar de Stat


Tags: indemnizatie crestere copilindemnizatia pentru cresterea copiluluilegea mamelor


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

NOU de la MMFPS pt mamele aflate in plata indemnizatie crestere copil - 30 ian 2009
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Atentie: Concediul de maternitate este un concediu medical

Directiva europeana nu face distinctie dupa cum concediul este de incapacitate temporara de munca sau concediu de maternitate. Astfel, indiferent...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Asistenta tehnica gratuita celor care deruleaza proiecte finantate prin POSDRU

de Www.legislatiamuncii.ro
Blocul National Sindical - Organizatia de Tineret a adresat autoritatilor si tuturor actorilor interesati in care se atrage atentia asupra...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Concediul de odihna neefectuat in 2011 NU se poate plati in bani

de Www.legislatiamuncii.ro
Intrebare: Concediul de odihna neefectuat in cursul unui an calendaristic poate fi platit numerar sau cash catre angajat, chiar daca angajatul nu...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

Inspectia Muncii a marit amenzile

de Www.legislatiamuncii.ro
In urma publicarii in Monitorul Oficial nr. 182 din 21 martie 2012 a Legii nr.  108/1999 privind infiintarea si organizarea Inspectiei...
Legislatia muncii
Citeste mai departe

1ComentariiAdauga comentariul tau

1
cris 16-Oct-2009
Buna ziua,sunt o tanara mamica care are un baietel de 3 luni si locuim in Spania.Aici postnatalul este de 112 zile.In Romania cotizez la casa de pensii din anul 2004 si as dori sa ma informati dc. pot primi continuarea prestatiei ptr.maternitate din Romania?Va multumesc si as dori sa ma contactati la tel.0034647287445 dc. se poate.-Cristina Buga.
+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania.
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania."