Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!



Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si competente care sa va justifice accesul la mediul de afaceri, abilitati si competente care sa va ajute sa va cresteti proiectele cu succes? Ei bine, 2012 promite mult pentru cei care se orienteaza catre ideile de afaceri mici si cu bani putini, catre ideile de afaceri mai simple si cu riscuri reduse.

In mod real, incercam sa pastram un nivel inalt al precautiei, in anul 2012, fata de proiectele in care investim bani si timp. Din cauza situatiei de criza economica incercam sa ne orientam catre idei de afaceri mici si cu bani putini, catre ideile de afaceri care presupun riscuri minime.

Haideti sa trecem in revista 6 idei de afaceri mici si cu bani putini, 6 idei de afaceri pentru 2012:

. Cursuri/tutoriale de fotografie profesionala. Aceste idei de afaceri mici si cu bani putini sunt potrivite pentru cei specializati in acest domeniu. Un portofoliu solid este sursa catre succes, catre reusita in consolidarea ueni baze de clienti activi.

2. Cursuri/tutoriale de web design. Web design-ul este si el de mare interes pentru multi romani. Multi doresc sa isi proiecteze singuri design-ul website-urilor lor, multi doresc sa proiecteze aplicatii pentru retelele de socializare sau pentru platformele de blogging si toti au nevoie de tutoriale de web design. Si acestea sunt idei de afaceri mici si cu bani putini pe care le pastram pentru cei specializati in domeniu.

3. Inchirieri de case gonflabile pentru petrecerile copiilor. Petrecerile copiilor nu sunt la fel de distractive fara acele castele gonflabile, casute gonflabile samd. Avantajul major al acestor idei de afaceri mici si cu bani putini este cel al necesitatii unei investitii unice. Achizitionati casuta gonflabila si apoi inchiriati-o catre cei interesati.

4. Organizare de petreceri pentru copii, nunti, botezuri samd. Cei cu talent organizatoric se pot orienta catre aceste idei de afaceri mici si cu bani putini. Aveti nevoie de un portofoliu serios, un portofoliu care sa va dovedeasca succesul in organizarea altor petreceri si evenimente importante, un portofoliu pe care sa il promovati in mod continuu catre potentiali clienti, catre rude si prieteni care pot duce vorba mai departe.

5. Stand mobil de sucuri naturale. Iata inca una dintre cele mai profitabile idei de afaceri mici si cu bani putini. Investitiile financiare sunt minime, cele de timp depind de dvs. Multi dintre cei care si-au deschis astfel de afaceri au ales sa isi conduca activitatea profesionala doar in weekend-uri, atunci cand clientii sunt in numar mai mare in centre de agrement, in mall-uri, in parcuri samd.

6. Stand mobil de hot-dog. Si standurile de hot-dog sunt idei de afaceri mici si cu bani putini. Clientii indragesc acest produs popular si il considera ieftin si delicios, lucru care va pune in avantaj mica afacere.

Tags: idei de afaceriafaceri miciidei de afaceri cu bani putini


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!
Rating:
Nota: 3.17 din 15 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"