Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri mici, profitabile, de acasa!



Idei de afaceri mici, profitabile, de acasa... Ce poate sa sune mai bine decat o astfel de propunere? Cu alte cuvinte, investim bani putini in ele si scoatem destul cat sa ne ajunga pentru un trai mai mult decat decent. Nu ar fi rau sa fie asa si speram la ce e mai bine in 2012 si in 2013. Pornim cu resurse limitate, cu sprijinul familiilor, de acasa, ne bazam pe online si ne gestionam finantele cu multa atentie pentru succes in afaceri, in 2012.

Haideti sa verificam potentialul a 3 idei de afaceri mici, profitabile si de condus acasa, in 2012:

1. Servicii de mentenanta pentru vending machine-uri - idei de afaceri mici, afaceri profitabile, de condus acasa. Afacerile cu vending machine-uri merg tare bine pentru multi romani. Aceste afaceri aduc profituri mari dintr-o activitate destul de simpla, o activitate de stocare, inventariere si distributie catre masinile automate in dotare. Desigur, mai apare si necesitatea serviciilor de mentenanta sau reparatii pentru vending machine-uri si aici interveniti dvs.

Cei care se pricep la asemenea sarcini isi pot oferi serviciile pe forum-urile specializate, la conferinte si intruniri pe tema afacerilor din vending si nu numai. O baza solida de clienti va asigura profituri constante si extrem de avantajoase. Va puteti conduce afacerile de acasa, insa nu neglijati faptul ca veti fi nevoit sa va deplasati si la locatia vending machine-urilor in mod constant.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


2. Mentenanta IT - idei de afaceri mici, afaceri profitabile, de condus acasa. Din nou, serviciile de mentenanta IT apar in cadru. Ne bazam pe ele deoarece computere, servere, laptopuri, tablete, retele samd au impanzit tara si toate au nevoie de servicii de mentenanta din partea celor mai buni specialisti. Promovati-va serviciile via mediul online si din-gura-in-gura, prin intermediul prietenilor, rudelor, colegilor de munca si veti descoperi un teren destul de fertil in care aceste idei de afaceri mici sa devina idei de afaceri profitabile. Si acestea sunt afaceri de condus acasa si care necesita interventii pe teren.

3. Reparatii laptop-uri si tablete - idei de afaceri mici, afaceri profitabile, de condus acasa. Laptop-urile si tabletele pot reprezenta o nisa restransa pentru cei care doresc sa se implice in ideile de afaceri conexe cu ideile de afaceri de la punctul 2. Puteti sa mizati, in mod exclusiv, pe aceasta nisa pe care sa incercati sa va faceti loc inca din timpuri tinere. Nu asteptati sa va puneti in aplicare aceste idei de afaceri peste cativa ani, atunci deja fiind in situatia in care va veti lovi de o competitie acerba.
Autor: Maria Nicutar

Tags: idei de afaceri miciprofitabilede acasamentenanta vending machinementenanta itreparatii laptop si tablete


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Idei de afaceri mici, profitabile, de acasa!
Rating:
Nota: 4.61 din 9 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"