Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Clienti mai fericiti in tactici inteligente



Clientii sunt stapanii nostri si pe ei ne bazam cand incercam sa ne aducem afacerile mai aproape de succes, cand incercam sa ne transformam ideile de afaceri in afaceri rentabile, in afaceri profitabile. Clientii fericiti sunt cheia catre vanzari repetate, catre un nivel mai inalt de vanzari, catre loialitate si fidelitate sporita.

Iata cateva tactici inteligente prin care ne transformam clientii in clienti fericiti si gata sa ne aleaga brandurile:

1. Ne recompensam agentii de vanzari ca la carte. Antreprenorii, managerii si leaderii realizeaza ca trebuie efectuate investitii solide, investitii corecte in directiile din care asteptam rezultate, eficienta, performanta, profit real. Nu aveti cum sa detineti niveluri inalte de vanzari daca nu va recompensati in mod corect agentii de vanzari si restul persoanelor care duc la finalitate obiectivele pe care vi le-ati propus.

2. Angajam persoane proactive, comunicative, cu bune abilitati de interactiune si socializare. Doar aceste persoane sunt pregatite, in mod real, pentru a determina clienti si potentiali clienti sa efectueze cumparaturi si sa revina pentru cumparaturi repetate.

3. Efectuam studii si cercetari sau ne bazam pe cele emise de organizatii si institutii de incredere. Trendurile, dinamica consumatorilor trebuie sa determine anumite schimbari in politica noastra de preturi, in maniera in care vindem, in care ne promovam imaginea, produsele si serviciile samd.

Toate aspectele legate de vanzari trebuie stabilite in conformitate perfecta cu ceea ce se petrece pe piata pe care ne dezvoltam. Trebuie sa va intelegeti consumatorii pentru a le oferi ceea ce le trebuie, produsele si serviciile de care au nevoie si in “ambalajul” care ii va determina cel mai fidel sa cumpere.

4. Suportul continuu este si el una dintre cheile catre vanzari repetate. Dupa ce ati incheiat o vanzare, este recomandat sa pastrati legatura cu clientii dvs si sa ii sprijiniti la tot pasul, sa le oferiti informatii noi, sa ii tineti la curent cu noi oferte si cu oferte relevante pentru alegerile lor anterioare.

Tags: clientitactici inteligenteafaceri profitabilefidelitateagenti de vanzariabilitaticercetarisuport


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Clienti mai fericiti in tactici inteligente
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"