Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evitati angajarile neprofitabile in afaceri de succes



Iata cateva sfaturi practice pe care expertii in recrutare ni le dau pentru a ne asigura ca ne ferim de probleme si pentru a ne asigura bunul mers al afacerilor noastre:

1. Prima si cea mai importanta regula este sa va verficati candidatii. Verificati CV-ul, referinte, specializarile, diplomele, perioadele de practica, perioadele de angajare samd.

2. Sustineti doua sedinte de intervievare. Prea multi angajatori se bazeaza pe o singura sedinta de intervievare si se greseste enorm. La primul interviu, majoritatea candidatilor nu vor fi in apele lor in mare masura. Cu alte cuvinte, acea voce care tremura poate sa fie o problema care vine odata cu prezenta emotiilor, a unui birou nou, a unui intervievator cu o anumita stare de spirit in acea zi.

Depuneti efortul si chemati-va candidatii la doua sesiune de intervievare si nu va faceti griji pentru cei care nu vor detine disponibilitatea de a reveni. Cei care nu se vor prezenta si la a doua sedinta nu sunt candidati care sa isi doreasca indeajuns locul de munca pe care il puneti la dispozitie si v-ati fi pierdut timpul si banii cu el. Aceasta solutie este o modalitate de selectare si filtrare a candidatilor.

3. Cereti candidatilor raspunsuri la intrebarile legate de abilitatile si competentele lor. Acest punct este central in cadrul recrutarii de noi angajati si pe el trebuie sa puneti accent. Cereti exemple de situatii in care au dat dovada acestor abilitati si competente si veti observa cum procesul de selectare incepe de la un mic tremor de picior.

Tags: angajari neprofitabileafaceri de succesinterviuselectarea angajatilorabilitaticompetente


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Evitati angajarile neprofitabile in afaceri de succes
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

6 idei de afaceri pentru cei cu bani putini!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri va dau tarcoale in 2012 dar nu aveti un capital solid de investitii? Credeti ca detineti abilitati antreprenoriale, abilitati si...
Management si afaceri
Citeste mai departe

16 idei de afaceri pentru cei cu capital mic sau mediu, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri care ne permit sa ne aruncam in valtoarea mediului business cu niveluri scazute sau medii de cheltuieli sunt idei potrivite pentru...
Management si afaceri
Citeste mai departe

3 idei de afaceri mici si simple in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Ideile de afaceri mici si simple sunt unele dintre cele mai cautate oportunitati din care speram sa scoatem profit. Nu ne lasam dusi de nas de tepe...
Management si afaceri
Citeste mai departe

6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012!

de Www.ideideafaceri.ro
Iata 6 afaceri la cheie pentru romanii cu capital mic, in 2012: 1. Confectionarea de decoratiuni si ornamente pentru Craciun - afaceri...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"