Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interviu cu Anca Pascu. Cum sa iti depasesti limitele in viata profesionala si in cea personala



Anca Pascu este CEO la Diamond Experience. Are peste 14 ani de experienta in vanzari, marketing si organizare de evenimente. Cei mai multi profesionisti o cunosc drept "omul care il aduce pe Robin Sharma in Romania".

Anca Pascu isi datoreaza o mare parte din succes lui Robin Sharma, unul dintre cei mai cunoscuti experti in leadership din lume. I-a citit cartile, i-a urmat programele si a aplicat sfaturile sale in propria ei viata. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor.
 
Unul dintre cele mai bune evenimente ale anului, pentru profesionisti si pentru antreprenori, este Best Performance Tactics for Success, organizat de Anca Pascu. Invitatul special este Robin Sharma.
 
In cadrul unui interviu oferit pentru Manager.ro, Anca Pascu ne ofera cateva raspunsuri, solutii si repere in materie de leadership si dezvoltarea competentelor in viata profesionala si in cea personala.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 

 

Maria Nicutar: Robin Sharma ti-a schimbat viata. Este mult spus? In ce fel crezi ca viata ta ar arata altfel fara sfaturile lui, pe plan profesional si pe plan personal?

Anca Pascu: Robin Sharma m-a ajutat mult sa imi imbunatatesc viata. Cu siguranta ca ar fi aratat altfel viata mea, daca nu l-as fi descoperit. Nu as fi reusit, in primul rand, sa organizez acest eveniment si sa ii ajut si pe altii sa isi schimbe viata in bine, in urma interactiunii pe care o vor avea cu Robin Sharma. Mai mult de atat, nu as fi avut cand sa fac atata de multe lucruri intr-un timp atat de scurt, 24 de ore cat are o zi. Datorita lui Robin Sharma, am invatat sa ma concentrez pe ce este important, sa ma trezesc dimineata, ca sa folosesc acel timp pretios in care nimeni nu te deranjeaza, si astfel sa reusesc sa fac lucruri pe care altii nu le finalizeaza pana la sfarsitul zilei.
 
 
Maria Nicutar: Care sunt cele mai importante lectii de leadership pe care orice om de afaceri le invata de-a lungul dezvoltarii sale profesionale?

Anca Pascu: ... continuarea interviului pe Manager.ro

Tags: anca pascurobin sharmarobin sharma in bucurestirobin sharma in romania


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Interviu cu Anca Pascu. Cum sa iti depasesti limitele in viata profesionala si in cea personala
Rating:
Nota: 5 din 3 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"