Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile in 2014: Reguli de aur!



In principiu, orice afacere se poate dovedi a fi un esec total daca nu tinem cont de sistemul de reguli si de oamenii motivati sa le respecte. Iata cum putem sa ne ferim afacerile de greseli si pierderi prin reguli de aur.

Lucrati la sistemul de functionare al afacerii impreuna cu experti, cu profesionisti, cu personal cu experienta in domeniu! Daca ati asternut fundatia cu ajutorul si pe baza recomandarilor si sfaturilor expertilor din domeniu, deja jumatate de drum este parcurs.

Stabiliti care sunt oamenii pe care ii luati in echipa. Greselile si pierderile apar nu doar pentru ca voi nu luati deciziile potrivite, ci si din cauza oamenilor responsabili cu indeplinirea acestora. In acest sens, este esential sa stabiliti de la bun inceput ce tip de oameni doriti sa aveti in companie. Aflati ce anume ii motiveaza, cum procedeaza pentru a-si atinge obiectivele, daca sunt oameni in care puteti avea incredere sau nu.

Cautati in mod constant modalitati de a va consolida reteaua. Networking-ul a devenit o unealta pe care mizam din ce in ce mai mult si care merita investitii reale de timp, energie si bani.
Balanta de verificare de la A la Z. Analize, corelatii, studii de caz

Ghid practic pentru valorificarea eficienta a informatiilor din balanta de verificare

>> Click AICI <<
 


Nu mizati pe micromanagement. Exista din ce in ce mai multi antreprenori si leaderi care incearca pe cat de mult posibil sa elimine micromanagementul din firmele si companiilor lor. Micromanagementul nu face decat sa taie din productivitatea angajatilor, din puterea de inovatie, din originalitatea si progresul angajatilor.

Nu luati in considerare posibilitatea unui esec. Chiar si asa, cu toata increderea ca veti da lovitura, este normal si recomandat sa va asumati riscuri calculate si sa fiti cat mai echilibrat in luarea oricarei decizii.


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Afaceri profitabile in 2014: Reguli de aur!
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"