Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de raci sau cum se fac afaceri cu o delicatesa!



Ferma de raci a fost intotdeauna o afacere profitabila pentru cei care au inteles faptul ca discutam despre o carne considerata a fi delicatesa. Carnea de rac este comercializata la preturi extrem de ridicate, din ce in ce mai des, in cantitati din ce in ce mai mari.

In mod principal, ferma de raci se adreseaza celor care doresc o preocupare inedita, originala. Nu sunt multi crescatori de raci in Romania si acest lucru ofera avantaje majore celor care se vor orienta catre aceste proiecte profitabile.


Mai mult, discutand despre profituri, trebuie sa amintim faptul ca un kilogram de raci, in viu, ajunge la sume de 20 de euro. Desigur, in stare congelata, racii se vand la 4-5 euro pe kilogram. Chiar si asa, discutam despre cifre extrem de atragatoare, mai ales in contextul unei productii de 800-1000 de kilograme de raci pentru un hectar de apa.

Per total, expertii din domeniu afirma ca aceasta activitate de crestere a racilor poate aduce un profit de peste 30.000 de euro pe an. Nu este o suma pe care sa o neglijam, ci una care sa ne determina sa cercetam aceste afaceri mai indeaproape.

Pentru cei interesati de aceasta afacere cu o ferma de raci, investitia initiala este de mai putin de 10.000 de euro. Este o suma moderata care ne poate aduce profituri extrem de avantajoase, profituri obtinute din comertul pe piata interna sau peste hotare.

Mai mult, trebuie sa luam in considerare si faptul ca aceasta activitate de crestere a racilor este eligibila pentru obtinerea de fonduri europene nerambursabile.

De asemenea, discutam si despre o activitate simpla, racii fiind vietati usor de intretinut si crescut.

>>>Pentru cei care viseaza sa isi consolideze o ferma de raci aducatoare de profit, exista un ghid care ofera toate informatiile necesare demararii si conducerii acestei afaceri!

Tags: ferma de racicresterea racilorcrestere raciafacere raciafacere ferma de raci


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ferma de raci sau cum se fac afaceri cu o delicatesa!
Rating:
Nota: 4.14 din 7 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"