Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 avantaje ale afacerilor cu lipitori medicinale!



Afacerile cu lipitori medicinale se dovedesc a fi un real succes peste hotare. Mai nou, aceasta oportunitate de afaceri a ajuns si in Romania si multi sunt cei interesati sa se implice in acest domeniu extrem de fertil. Afacerile cu lipitori medicinale se dovedesc a fi extrem de profitabile si sunt afaceri de viitor, luand in considerare faptul ca din ce in ce mai multe persoane se indreapta catre aceasta forma de terapie 100% naturista.

Haideti sa aflam si cele mai importante 6 avantaje pentru cei care se implica in aceste afaceri cu lipitori medicinale:

1. Piata este in continua dezvoltare iar cererea pentru lipitori medicinale este si ea puternic augumentata.
Sunt cereri din S.U.A., din Franta, Germania, Anglia, Ucraina si nu numai. Pe aceste piete, lipitorile se vand in farmacii in forma vie, la bucata sau sub forma de pastile, unguente, produse cosmetice care au la baza extract natural de lipitori medicinale.

2. Lipitorile sunt usor de crescut si intretinut si aceasta activitate presupune un program de lucru redus si flexibil. Lipitorile se hranesc la cicluri de 50-70 de zile si hrana este usor de colectat de la abatoarele din zona in care va fi amplasata ferma.

3. Lipitorile sunt vietati prolifice. Sa ne gandim foar ca fiecare adult depune intre 1 si 7 gogosi si fiecare gogoasa contine de la 3 la 30 de oua pe cocon.

4. Mai mult, afacerile cu o ferma de lipitori sunt extrem de atragatoare si datorita investitiei moderate. Este nevoie de un capital estimativ de 10.000 de euro si de un spatiu de cca 50 mp.

5. De asemenea, trebuie sa luam in calcul si avantajul oferit de lipsa concurentei in Romania. Singura ferma certificata de la noi din tara functioneaza in comuna Carligele, judetul Vrancea.

6. Nu in ultimul rand, discutam despre aceste afaceri cu o ferma de lipitori ca despre afaceri foarte rentabile. Sa luam in calcul faptul ca pragul de rentabilitate este atins la cca un an si jumatate sau doi de la start. Cu toate ca este vorba despre o perioada destul de lunga de timp, toate eforturile se merita. Intr-un an de zile, in functie de lotul de matci, puteti obtine intre 50 si 100.000 de lipitori pe an. Luand in considerare o vanzare de 1000 de lipitori pe luna, in conditiile in care o lipitoare se vinde la pretul de 5 ron, rezultatele devin extrem de atractive.

Tags: afacerilipitori medicinaleferma de lipitorilipitoriafaceri lipitori


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

6 avantaje ale afacerilor cu lipitori medicinale!
Rating:
Nota: 3.5 din 35 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"