Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de vipere - Afacerea anului 2012!



Ferma de vipere reprezinta un proiect pe care multi il considera imposibil, lucru total gresit. Totusi, este vorba despre o activitate care implica anumite investitii banesti, de timp si energie, de informare si cercetare. Nu putem discuta despre ferma de vipere ca despre un proiect extrem de simplu si la indemana oricui.

Haideti sa vedem care sunt implicatiile unei afaceri cu o ferma de vipere:


1. Ferma de vipere a devenit un proiect de interes major pentru multi romani datorita preturilor de comercializare a veninului de calitate superioara. Veninul extra pur se comercializeaza la preturi uriase, de pana la 2000 de euro pe gram. Acest lucru i-a determinat pe expertii din domeniu sa afirme ca o ferma de vipere este mult mai profitabila decat o mina de aur.

2. Ferma de vipere necesita un capital minim de 10.000 de euro in conditiile existentei spatiului de amenajare. In acest context, discutam despre o micro-ferma de vipere. Cu un capital de 20.000 de euro se poate consolida o ferma de vipere de dimensiune mare.
NOU! OG nr. 16/2022 a adus peste 60
de schimbari radicale ale Codului fiscal!


Aflati aici cum trebuie intelese si aplicate noile prevederi!

>> Click AICI <<
 


3. Ferma de vipere necesita investitii pentru amenajarea crescatoriei de vipere, a crescatoriei de soareci si a amenajarii unui laborator pentru recoltarea si stocarea veninului de vipera.

4. Ferma de vipere reprezinta un proiect perfect posibil de initiat odata cu accesul la informatiile potrivite si odata cu procesul de cooptare a unui specialist in acest domeniu. Expertii din acest sector recomanda sprijinul unui specialist pentru perioada de inceput a activitatii fermei de vipere.

5. Ferma de vipere necesita personal care sa cunoasca informatiile necesare pentru manevrarea viperelor. Este nevoie de investitii serioase pentru achizitionarea echipamentului de protectie, pentru asigurarea existentei de ser antiviperin in permanenta, pentru cunoasterea de retete utile in cazul unei muscaturi veninoase.

>>>Pentru cei interesati, ghidul "Ferma de vipere" este disponibil aici!

Tags: ferma de vipereafacere vipereviperevenin vipere


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Ferma de vipere - Afacerea anului 2012!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"