Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de succes in domeniul apiculturii



Apicultura reprezinta una dintre cele mai vechi indeletniciri pentru romani si a ramas un domeniul extrem de fertil pentru cei cu spirit antreprenorial. In prezent, romanii sunt interesati de afacerile din domeniul apiculturii si datorita posibilitatii obtinerii de fonduri europene pentru aceasta activitate eligibila. De asemenea, afacerile cu domeniu in cresterea albinelor sunt atractive si datorita noilor oportunitati de export de productie catre Europa sau S.U.A.

Apicultura devine unul dintre cele mai interesante domenii pentru romanii care doresc sa se implice in afaceri de viitor si cu numeroase posibilitati de dezvoltare. In ultima vreme cursurile de apicultura organizate de forurile abilitate sunt din ce in ce mai cautate si acest lucru reprezinta un semn imbucurator pentru o tara cu un potential urias in acest sector.

De asemenea, apicultura mai reprezinta o excelenta sursa de afaceri profitabile si datorita produselor apicole rezultate. De la miere si polen, la pastura, propolis, ceara, venin, apilarnin si pana la laptisorul de matca, toate sunt produse pentru care exista o cerere din ce in ce mai mare pe piata interna si la exterior.

Mai mult, sa nu neglijam faptul ca viitorul acestor afaceri profitabile este unul extrem de stralucit luand in considerare consumul din ce in ce mai scazut de zahar. Numeroase voci de medici si nutritionisti ne aduc la cunostinta pericolul consumului de zahar si beneficiile trecerii la consumul de miere de albine.

Alexandru Frusina, autorul ghidului "Cresterea albinelor" noteaza:"Este un business ce iti acorda mai mult timp liber decat te astepti. Ceea ce la inceput poate parea un hobby ce te pune in contact direct cu natura poate deveni in timp o afacere profitabila cu un consum minim de resurse si timp.

Totul se poate realiza dar este nevoie de rabdare si informare pentru a ajunge la punctul de a sustine intreaga familie pe baza unei ferme apicole.

Pe langa principalul produs, mierea, poti obtine polen, propolis, ceara, venin, apilarnil sau laptisor de matca, produse ce pot fi repartizate catre o serie de industrii cum ar fi cea alimentara, farmaceutica si chiar spre producatorii de cosmetice"

>>>Ghidul complet "Cresterea albinelor" este disponibil aici!

Tags: cresterea albinelorafaceri de succesafaceriapiculturaafaceri apicultura


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Afaceri de succes in domeniul apiculturii
Rating:
Nota: 5 din 2 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"