Rentrop ∧ Straton
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile ... la cheie!



Ideile de afaceri nu reprezinta nimic daca nu detinem si informatiile care sa ne ajute sa ne punem planurile in aplicare. De aceea multe idei de afaceri raman nevalorificate. Lipsa informatiei specializate reprezinta una dintre cele mai mari neajunsuri ale romanilor care doresc sa devina antreprenori si sa investeasca in proiecte profitabile si care sa le apartina in totalitate.


Haideti sa verificam 4 idei de afaceri pentru 2012, 4 afaceri la cheie in Romania:

1. Cosmetice 100% naturale, realizate la domiciliu - idei de afaceri in 2012, afaceri la cheie in Romania. Realizarea de produse cosmetice 100% naturale este o activitate usor de intreprins de la domiciliul personal. Avem nevoie de o sursa de foc, de materiale de baza, de instrumente de uz casnic si de materie prima de calitate. Mai avem nevoie de retetele de preparare a produselor cosmetice si de bune abilitati de promovare pentru a ne duce ideile de afaceri catre statutul de afaceri profitabile.

2. Cultivarea ciupercilor Pleurotus - idei de afaceri in 2012, afaceri la cheie in Romania. Ciupercile Pleurotus nu sunt la fel de populare ca ciupercile Champignon. Cu toate acestea, sunt numerosi consumatori care le-au descoperit si care le consuma in mod constant. Ciupercile Pleurotus sunt cultivate in pivnite dezafectate, in grajduri nefolosite sau in hale. Sunt ciuperci cautate si comercializate la preturi foarte avantajoase pentru producatori.

3. Cultivarea trufelor - idei de afaceri in 2012, afaceri la cheie in Romania. Trufele sunt denumite diamantele negre ale pamantului si acest lucru este cat de poate de just. Un kilogram de trufe poate ajunge sa coste si 1000 de euro si acest lucru se intampla in cazul speciilor rare, de trufe albe. Per total, si trufele albe si cele negre sunt cautate si comercializate la preturi incredibil de ridicate, mai ales cand ne gandim ca sunt doar ciuperci.

4. Apicultura - idei de afaceri in 2012, afaceri la cheie in Romania. Apicultura este una dintre activitatile recomandate cel mai des. Acest lucru se intampla deoarece expertii din mediul de afaceri intrevad un viitor in care zaharul va deveni un aliment neutilizat sau utilizat foarte rar. Deja multi consumatori refuza sa mai foloseasca zaharul in alimentatie si folosesc, in exclusivitate, mierea de albine.

Tags: idei de afaceri in 2012idei de afaceriidei afaceriafaceri la cheieafaceriafaceri in romaniaafaceri 2012


Ti-a placut acest articol?

Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

Idei de afaceri in 2012, afaceri profitabile ... la cheie!
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe

Vrei sa cunosti arta de a face economii? Iata cateva sfaturi bune

de Adela Simonescu
Multi oameni cred ca nu isi permit sa puna bani deoparte. In fapt nu isi permit sa nu puna bani deoparte. Sunt si oameni care cred ca mai au timp,...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top: 15 sfaturi esentiale in 2016

de Adela Simonescu
Cateva sfaturi care sa va ajute sa construiti un 2016 cat mai prosper: 1. Cunoaste-ti valoarea. Evalueaza-ti competentele si contributia la bunul...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Secretul afacerilor de succes. 10 sfaturi esentiale

de Maria Nicutar
Care sunt regulile de care vom tine cont pentru a cladi o afacere de succes?   1. Fa ceea ce iti place pentru ca altfel este complet pierdut....
Management si afaceri
Citeste mai departe

Educatie financiara de top. Gandurile care ne fac sa economisim mai multi bani

de Maria Nicutar
Avem mai multe haine decat ne trebuie. Nu apucam sa le purtam pe toate si deja ne dorim altele. Avem mai multe carti decat ne trebuie. Nu le-am citit...
Management si afaceri
Citeste mai departe

Comentarii0 comentarii

+

Adauga propriul comentariu aici



Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Citeste Raportul Special GRATUIT
TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

"TOP 7 MODIFICARI din Codul Fiscal aplicabile in 2023. Studii de caz"